Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Der er noget kraftfuldt og dragende ved hindbærsnitter. De er ikke fint selskab. De er simple, og de er rendyrket salighed. Jeg ved ikke hvorfor. En hindbærsnitte skal indeholde solmodne hindbær &#…

Der er noget kraftfuldt og dragende ved hindbærsnitter. De er ikke fint selskab. De er simple, og de er rendyrket salighed. Jeg ved ikke hvorfor. En hindbærsnitte skal indeholde solmodne hindbær &#…

Jordbærkagen: Nødde-marengs med bær-skum (Recipe in Danish)

Jordbærkagen: Nødde-marengs med bær-skum (Recipe in Danish)

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Dette er uden tvivl en af de lækreste kager, jeg har smagt i meget lang tid – det er den perfekte dessertkage, hvis du skal have gæster eller bare hygge derhjemme. Den kan serveres som den er eller med frisk frugt og vaniljeflødeskum eller creme fraich! Selve kagen er sej og lækker, og så e....

Dette er uden tvivl en af de lækreste kager, jeg har smagt i meget lang tid – det er den perfekte dessertkage, hvis du skal have gæster eller bare hygge derhjemme. Den kan serveres som den er eller med frisk frugt og vaniljeflødeskum eller creme fraich! Selve kagen er sej og lækker, og så e....

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Pinterest
Søg