Porchetta – opskrift på italiensk rullesteg med sprøde svær

Porchetta – opskrift på italiensk rullesteg med sprøde svær

Den lækre opskrift på medister i ovn, der er medisterpølse, som steges i ovnen i et fad sammen med kartofler og en god sovs. Medister i ovn er en nem måde at tilberede medisterpølse på, hvor du ikk…

dk wp-content uploads 2017 03 medister-i-ovn-med-kartofler-og-sovs.

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mormors mørbradfad med æbler

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mormors mørbradfad med æbler

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Den lækre opskrift på medister i ovn, der er medisterpølse, som steges i ovnen i et fad sammen med kartofler og en god sovs. Medister i ovn er en nem måde at tilberede medisterpølse på, hvor du ikk…

dk wp-content uploads 2017 03 medister-i-ovn-med-kartofler-og-sovs.

Fyldt Mørbrad Mørbrad fyldt med mozzarellaost, soltørrede tomater, pinjekerne og basilikum er en superlækker måde at gøre lækkert kød guddommeligt. Der behøves ikke meget mere, men her serverede jeg jeg den med frisklavet pasta med lidt smør og frosne ærter der mere eller mindre kun lige var tøet op og varmet igennem.

Fyldt Mørbrad Mørbrad fyldt med mozzarellaost, soltørrede tomater, pinjekerne og basilikum er en superlækker måde at gøre lækkert kød guddommeligt. Der behøves ikke meget mere, men her serverede jeg jeg den med frisklavet pasta med lidt smør og frosne ærter der mere eller mindre kun lige var tøet op og varmet igennem.

Svineskank med rodfrugter og rødvin

skank tæt re ny

Pinterest
Search