De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Hvem elsker ikke smagen af en lun nybagt bolle med smør? Koldhævede boller er nemme at bage, og giver noget ekstra til de stille morgener. I denne opskrift bruger vi ølandshvede, som giver et himmelsk og smagfuldt brød.

Hvem elsker ikke smagen af en lun nybagt bolle med smør? Koldhævede boller er nemme at bage, og giver noget ekstra til de stille morgener. I denne opskrift bruger vi ølandshvede, som giver et himmelsk og smagfuldt brød.

i går bagte jeg et meget meget lækkert og blødt kartoffelbrød. det er nemt at lave, og har en sød smag af honning. umiddelbart lyder det måske lidt skørt, med et franskbrød med kartoffel, men kartoflerne gør brødet blødt og saftig, og sammen med honningsmagen er det helt kanon! jeg gav de....

i går bagte jeg et meget meget lækkert og blødt kartoffelbrød. det er nemt at lave, og har en sød smag af honning. umiddelbart lyder det måske lidt skørt, med et franskbrød med kartoffel, men kartoflerne gør brødet blødt og saftig, og sammen med honningsmagen er det helt kanon! jeg gav de....

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

En verden af smag!: Grove Flutes

En verden af smag!: Grove Flutes

Mette Blomsterberg har lavet en skøn opskrift på saftigt focacciabrød med…

Mette Blomsterberg har lavet en skøn opskrift på saftigt focacciabrød med…

Mens vi herhjemme nok spiser omkring 350 forskellige retter på et år, er det typisk afarter af det samme koldhævede flutes vi smider i ovnen, når vi bager brød. Men gamle hunde kan godt lære nye trick

Kartoffelbrød med timian (Råvarecirkus)

Mens vi herhjemme nok spiser omkring 350 forskellige retter på et år, er det typisk afarter af det samme koldhævede flutes vi smider i ovnen, når vi bager brød. Men gamle hunde kan godt lære nye trick

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer. Jeg har lavet dette brød en 5-7 gange alle med...

Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer. Jeg har lavet dette brød en 5-7 gange alle med...

Pinterest
Søg