Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

Danish Cake, Danish Food, Baking Breads, Cake Baking, Vegan Desserts, Baking Desserts, Food Cakes, Cake Cookies, Acorn Squash

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Intet smager bedre end nybagte boller! Det her er den nemmeste opskrift på koldhævede boller, og du slipper helt for at få fingrene ned i den klistrede dej.

Find her verdens nemmeste opskrift på koldhævede boller

Nem og lækker opskrift på lækre koldhævede morgenmadsboller - så bliver det ikke nemmere at servere hjemmebag til morgenmad i weekenden.

Koldthævede morgenmadsboller til weekend og hygge…

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Grov go´e boller

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve.

Ca. 10-12 stk. Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel. Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over. Eller fra tidlig morgen til aften. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over, og lad bollerne hæve 10 min. Bag dem ved 225 grader 15-20 min. til de er gyldne og hævede.   OBS: Græskarkernerne kan erstattes af ristede…

Ca. 10-12 stk. Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel. Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over. Eller fra tidlig morgen til aften. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over, og lad bollerne hæve 10 min. Bag dem ved 225 grader 15-20 min. til de er gyldne og hævede. OBS: Græskarkernerne kan erstattes af ristede…

Nemme morgenboller til morgenbordet med grahamsmel. Dejen laves aftenen inden og sættes i køleskabet natten over.Opskrift: (10 stk)5 dl. koldt vand15 g. gær1 tsk. salt1 spsk. honning2 spsk. olivenolie2 dl. hvedemel2,5 dl. grahamsmel50 g. solsikkekernerFremgangsmåde:

Nemme morgenboller til morgenbordet med grahamsmel. Dejen laves aftenen inden og sættes i køleskabet natten over.Opskrift: (10 stk)5 dl. koldt vand15 g. gær1 tsk. salt1 spsk. honning2 spsk. olivenolie2 dl. hvedemel2,5 dl. grahamsmel50 g. solsikkekernerFremgangsmåde:

Pinterest
Search