Hanne Milling
More ideas from Hanne
Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Koteletter i fad en sundere og grønnere version

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Nakkesteg stegt som vildt

Nakkesteg stegt som vildt

Reposts er egentligt sjældent noget, jeg gør mig i, MEN når en opskrift som denne er bloggens 2. mest læste opskrift of all-time, synes jeg, at den fortjener en lille opdatering – og ikke min…

Reposts er egentligt sjældent noget, jeg gør mig i, MEN når en opskrift som denne er bloggens 2. mest læste opskrift of all-time, synes jeg, at den fortjener en lille opdatering – og ikke min…