Mad

84 Pins2 Følgere
Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med…

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med…

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg - lige til madpakken

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg - lige til madpakken

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Pinterest
Søg