Slankemad

Collection by Marianne Hager • Last updated 2 weeks ago

56 
Pins

Grønne proteinboller uden mel. Kun 60 kcal. pr. bolle - Sydhavnsmor

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir’ bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse boller … Grønne proteinboller uden mel. Kun 60 kcal. pr. bolle Læs mere »

Rugbrødspanini med avokado og mozzarella

Her er den lækreste opskrift på skønne vegetariske rugbrødspanini med avokado og mozzarella.

Kikærtebrownie – fudgy, intens og helt perfekt

Mættende, sunde pandekager

Pandekager behøver ikke være fyldt med kalorier. Få opskriften på en lækker, glutenfri pandekage, du kan nyde samtidig med, at du passer på vægten.

Den bedste snack: Sprøde edamamebønner

·
3 reviews
·
25 minutes
·

Sprød, krydret og supernem at lave – denne velkomstsnack bliver hurtigt en klassiker i dit køkken.

Grøn pizza med laks og humus (mælkefri opskrift)

Vi starter ugen med en dejlig grøn frokostret. Grøn pizza har jeg kaldt den, men jeg synes egentlig ikke, det er det rigtige navn for den. Men min fantasi svigtede mig, og det samme gjorde søvnen i nat, så jeg er lidt rundt på gulvet i dag. Selvom jeg normalt har nogle temmelig brede fortolkninger af, hvad pizza er, synes jeg som minimum, en pizza bør involvere noget ost. Og det gør denne slet ikke, da den er helt uden mælkeprodukter. Men hvad skal jeg så kalde den? Grøntsagsbund? Åben…

Ristede kikærter i ovn

·
5 reviews
·

Sprøde ristede kikærter med dejlige krydderier smager simpelthen så lækkert. De fungerer perfekt som en sund snack eller som topping på salater.

Sukkerafvænning - spis dette for at slippe sukkertrang og cravings

Her er et forslag til en dagsmenu, som nemt og effektivt sparker alle sukkercravings til hjørne. God, sund og nærende mad og nemme opskrifter. Se mere her:

Sunde rugbrødsromkugler - Anna-mad.dk

·
2 reviews
·
20 minutes
·

Nemme, lækre og sunde rugbrødsromkugler lavet med en tør rest rugbrød.