Gratin de poireaux
Les endives ont poireauté... elles ont perdu leur place !
Vikingegryde - opskrift på nem og billig gryderet med masser af god smag!
Sådan en god vikingegryde er jo fantastisk aftensmad, når der skal gryderet på bordet. Det klare frostvejr i dag gjorde, at jeg fik lyst til en god, gammeldags gryderet, og jeg kastede mig derfor over vikingegryde. Jeg ved ikke, hvad der er i en “rigtig” vikingegryde, men noget med svinekød og en god sovs. Min vikingegryde indeholder grøntsager, svinekød, bacon og en dejlig cremet sovs med smag fra karry og paprika, og den smager ganske forrygende. Jeg har jo en masse mennesker på kursus i…
Langtidsstegt ribbenssteg
Det her er en sjov og lidt anderledens møde at lave ribbenssteg/svinebryst på. Det er yderst velsmagende og pg
Koteletter i fad som vor italienske mama kunne have lavet dem | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog
Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min italienske udgave. Vi fik en lækker bønne/broccolisalat og krydrede halve ovnkartofler til i dag, men pasta eller ris passer også fint til. (Jeg gav kartoflerne et forspring på 10 minutter i ovnen, så forbered
Mørbrad – Fyldt
Mørbrad med fyld og grillet
Koteletter i fad med masser af grøntsager
Mørbrad i fad med bacon, æble og champignon - opskrift på mørbrad i ovn
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos
Langtidsstegt ribbenssteg
Det her er en sjov og lidt anderledens møde at lave ribbenssteg/svinebryst på. Det er yderst velsmagende og pg
Cremet mørbradgryde med Philadelphia
Sund mad behøver så absolut ikke at være kedeligt! Enhver middagsgæst vil værdsætte at få serveret denne super lækre cremede mørbradgryde… 590g afpudset svinemørbrad, skåret i 2-3 cm skiver 1…
Fyldt svinemørbrad rullet i parmaskinke - opskrift på lækker aftensmad
En fyldt svinemørbrad rullet i parmaskinke er sådan en dejlig og lidt anderledes måde at spise svinemørbrad på. Her har jeg fyldt den med noget svampe-nøddefyld med flødeost – eller gedeost til de modige. Selvom jeg elsker ost, har jeg det noget stramt med gedeost. Måske er der nogen af jer, der kan foreslå en god “begynder-ged”? Vi køber tit øko-svinemørbrad, når de lige er på tilbud, og det er egentlig så nemt og taknemmeligt at lave. Og også en anelse kedeligt. Normalt serverer jeg…
Koteletter i fad som vor italienske mama kunne have lavet dem | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog
Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min italienske udgave. Vi fik en lækker bønne/broccolisalat og krydrede halve ovnkartofler til i dag, men pasta eller ris passer også fint til. (Jeg gav kartoflerne et forspring på 10 minutter i ovnen, så forbered
Langtidsstegt flæskesteg - Madfilosofie
Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?
Sådan laver du langtidsstegt flæskesteg!
Sådan laver du langtidsstegt flæskesteg på den helt rigtige måde. Svinekammen får cirka syv timer i ovnen - og du får sprøde svær. Langtidsstegt flæskesteg udelukker på ingen måde sprøde svær. Følg blot min opskrift her,
Sådan laver du langtidsstegt flæsk i ovnen!
Opskrift på langtidsstegt flæsk i ovn, der giver dig meget mørt kød og særdeles sprød og knasende sprød svær. Til langtidsstegt flæsk til fire personer skal du bruge: 800 gram flæsk i skiver 2 tesk…
Ovnstegt nakkefilet med hvidløg og rosmarin
Besøg af forældre og bedsteforældre resulterede i en lækker steg af nakkefilet - ja nakkefilet kan faktisk godt bruges til andet end pulled...
Den møreste flæskesteg - low & Slow » Grill & Kokkerier
Med denne opskrift får du en flæskesteg så mør som pulled pork og med svær så sprøde at naboen kan høre du spiser dem. Lav den på grillen for ekstra smag eller i ovnen fordi det er nemt.