Madlavning

Collection by Susanne Gydum

143 
Pins
 • 
8 
Followers

Pikant kylling i fad

·
137 reviews
·
45 minutes
·

Nem opskrift på pikant kylling i fad. Aftensmad på 30 minutter er vores yndlings på travle dage. Server med kogte ris eller kartofler.

Stroganoff med kylling - opskrift på den lækre klassiker lavet med kylling

Denne opskrift på stroganoff med kylling er jo en variant af den populære Boeuf Stroganoff men hvor kødet er byttet til kylling. Det giver en lidt lettere ret, som også er hurtigere at lave, fordi kødet ikke skal simres mørt på samme måde som i den originale ret. Og så giver det bare en superlækker gryderet med kylling, som man kan bruge både i hverdagen og i weekenden. Stroganoff med kylling – altid et hit! Herhjemme er gryderetter jo altid i høj kurs og alt med sovs er populært. Og det er…

Stegte ris med hakket oksekød - Opskrift på nem og hurtig aftensmad

·
11 reviews
·
30 minutes
·

Stegte ris med hakket oksekød er en nem og rigtig dejlig hverdagsret. Det er hurtigt og billigt at lave, så det er god mad sidst på måneden til familien.

Pikante koteletter i fad - nem aftensmad | Mummum.dk

·
14 reviews
·
65 minutes
·

En nem opskrift på en klassiker, nemlig koteletter i fad. Server med kogte ris, kogte eller bagte kartofler. Det er altid en sikker vinder hjemme hos os til aftensmad, da den er så nem at lave.

Spidskålslasagne - lasagne med spidskål | Madling.dk

Spidskålslasagne - en sundere og grønnere måde at lave lasagne på hvor der både er brugt lasagneplader og spidskål. Se opskriften her.

Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce - nem aftensmad med kylling

Nem og lækker aftensmad

Jægergryde - opskrift på lækker gryderet med svinemørbrad og pølser

Jægergryde er en nem, mættende og velsmagende gryderet, som hele familien vil elske. Svinemørbrad og cocktailpølser i en dejlig cremet flødesovs. Prøv den selv her:

Pikant kylling i fad - Nem opskrift på kylling i pikant | Mummum.dk

·
137 reviews
·
45 minutes
·

Nem opskrift på pikant kylling i fad. Aftensmad på 30 minutter er vores yndlings på travle dage. Server med kogte ris eller kartofler.

Pasta Hawaii - pasta med ananas og tomatsauce

·
1 review
·

Pasta Hawaii. Pasta med ananas. Nem pastaret til hverdag. Hurtig aftensmad og hurtig pasta. Lækker pasta med tomatsauce og ananas.

Bagt blomkålsmos med bacon, urter og ost

Bagt blomkålsmos med bacon, urter og ost er næsten indbegrebet af comfort food og perfekt til dage, hvor det blæser, regner og er helt igennem utaknemmeligt. Så varmer det lidt at vide, at man i det mindste skal have lækker bagt blomkålsmos til aften. Bagt blomkålsmos på flere måder Jeg har tidligere lavet bagt blomkålsmos med pikant flødeost, og den kan altså også på det varmeste anbefales. Der sker bare noget med blomkålen, når den bages og får sådan en lille skorpe i toppen. At fylde den…

Hakkebøffer i fad med cremet paprika-flødesovs og bacon | Baregomad.dk

·
21 reviews
·
1.5 hours
·

Disse hakkebøffer i fad er vaskeægte mormormad anno 2020. Hvis jeg selv skal sige det, så er hakkebøffer i fad et sandt…

Million Karry - Millionbøf Og Boller I Karry I Nye Klæder

·
12 reviews
·
20 minutes
·

Million karry! Mit twist på millionbøf med svinekød og karry. Retten tager ikke mere end 20 minutter at lave og er en super lækker hverdagsret.

Opskrift på lækre hakkebøffer med svampesovs og bacon

·
35 reviews
·
30 minutes
·

Hakkebøffer med bacon og den skønne og intense svampesovs er bare ualmindelig lækker hyggemad fra det danske mormorkøkken. Her får du de små fif og fiduser jeg har lært af min mor og som bare gør svampesovsen endnu bedre. Svampesovsen kan også bruges til kylling eller mørbradbøffer.Start gerne en lille time inden du vil sætte retten på bordet. Så har du god tid og kan også nå at koge ris eller kartofler. Laver du mere omstændigt tilbehør skal du selvfølgelig bruge lidt mere tid.Se forslag…

Den dovne gryde - opskrift på den ultimative gryderet med minimalt arbejde

Den dovne gryde er nøjagtig som ordet antyder en gryderet for dovne sjæle, der gerne vil spise godt, men hvor det skal være nemt med nemt på. Normalt starter en gryderet med, at vi hakker lidt løg, måske lidt hvidløg og måske snitter lidt grønt, der skal i. Nope, ikke i den dovne gryde. Den er lykkeligt grøntsagsfri. Kort fortalt opstod den en dag, hvor jeg fandt en pakke Sashi-pølser i fryseren, som Søren havde haft med hjem. Sashi er et japansk ord for marmorering og er samtidig et navn på…

Butterdejsstang med oksekød, spinat og feta

·
12 reviews
·

Du kender nok den klassiske skinkestang, men her et mega lækkert alternativ: En sprød butterdejsstang med oksekød, spinat og feta, der tilsammen udgør en super god smagskombination.