Sunde mad ideer

Collection by Kristina Hansen

49 
Pins
Kristina Hansen

Sunde snickerskugler

·
102 reviews
·
1 hour
·

Nem opskrift på sunde snickerskugler med peanutbutter og knuste peanuts. Nemme dadelkugler med chokolade, havregryn og peanutbutter.

Sund banankage på 6 ingredienser

·
119 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker og sund banankage på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager så syndigt. Perfekt som en sund snack.

Sunde karamelcups

·
7 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på sundere karamelcups. De er perfekte som en nem og sund snack eller dessert. De kræver få ingredienser og er nemme at lave.

Breakfast CakeDiabetic DessertsHealthy DessertsTapasPancake MakerSnack Recipes

Sunde blåbærpandekager med fuldkorn - Anna-mad.dk

Nemme og sunde blåbærpandekager med fuldkorn. Perfekte til morgenmad, brunch, snack eller sund dessert. Find opskrift lige her.

Bananbrød - Sund og nem opskrift uden mel og sukker

·
103 reviews
·
55 minutes
·

Dette bananbrød er ikke bare super nemt og ekstrem lækkert – det er tilmed dejlig sundt! Som en sund banankage, men bagt i rugbrødform og ikke helt så sukkersødt. Mit bananbrød er både luftigt og saftigt. Med en perfekt sødme fra modne bananer og med masser af chokoladestykker. Brødet er både gluten- og mælkefrit, og det indeholder kun 6 ingredienser: Bananer, æg, dadler, peanutbutter, bagepulver og chokolade. Alle nogle, du med stor sandsynlighed allerede har i køkkenet.

Opskrift på sund chokoladekage uden sukker og mel | Super nem opskrift!

Nem opskrift på sund chokoladekage uden sukker og mel. Den søde smag i denne chokoladekage kommer fra dadler og bananer, hvilket betyder at der ikke skal tilsættes raffineret sukker. Denne sunde chokoladekage er hel fantastisk og smages er absolut top.

Sunde vafler til morgenmad? På en hverdag? - Bagvrk.dk

Sunde vafler kan sagtens spises til morgenmad. Dejen skal trække i køleskabet natten over. Fuldkorn og proteiner, værsågod.

Sunde gulerodsboller - Hurtige Gulerodsboller uden Gær | Mummum.dk

·
86 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

Sunde pandekager uden banan og mel: Nem opskrift!

·
6 reviews
·
25 minutes
·

Pandekager uden banan og mel - glutenfrie og proteinrige. Sunde og en død lækker og nem idé til morgenmad, snack eller dessert med is til. Nemme at lave!

Nice Cream Med Chokoladesmag - Et Sundere Alternativ Til Is

Nice cream er ikke is, da det er lavet på en base af bananer. Det kaldes nice cream, fordi det får konsistensen som is – en slags tyk lækker softice. Du kan komme næsten hvad som helst i. Jeg har i dag lavet min yndlings!…

Blomkålscurry klar på 20 min. – Indisk curry gryderet med blomkål

Nem og lækker vegansk blomkålscurry. En gryderet med blomkål på kun 20 min. Serveres med ris og fladbrød. Vegansk aftensmad her.

Sommersalat med bulgur, edamamebønner, granatæble og feta - Stinna

Fibersnegle - Sunde boller og et smart trick - Bagvrk.dk

·
3 reviews
·
1.5 hours
·

Sundt morgenbrød med kerner, klid og grahamsmel.

Sund chiagrød opskrift | JulieKarla

Lækker sund chiagrød opskrift, som alle kan lave. En sund chiagrød opskrift, der smager næsten som en dessert og er fyldt med gode omega-3 fedtsyrer!

Hindbærchiagrød med kokos og yndige fornemmelser

Disse selleribøffer er et godt vegetarisk alternativ til den almindelige hakkebøf. De gør sig både godt i en burgerbolle eller med en lækker salat til.

Smagsfyldte og lækre selleribøffer med rød cheddar - Carrotstick.dk

·
12 reviews
·

Disse selleribøffer er et godt vegetarisk alternativ til den almindelige hakkebøf. De gør sig både godt i en burgerbolle eller med en lækker salat til. Smagen er selvfølgelig en anden, men se det som en udfordring i at prøve noget nyt og anderledes. :) Læs også: Ovnbagte rodfrugter med feta, hasselnød og persille Det fine fad på billedet er i øvrigt en reklamegave fra Bungalow.dk