Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

Nemt og lækkert til at have u fryseren til de travle dage på farten.

Et voldsom lækkert farsbrød, som mig og resten af madklubben "opfandt" fra bunden af. Resultatet blev ekstremt godt og kan anbefales til mange kødelskere.

Et voldsom lækkert farsbrød, som mig og resten af madklubben "opfandt" fra bunden af. Resultatet blev ekstremt godt og kan anbefales til mange kødelskere.

Stegt spidskål i kvarte

Stegt spidskål i kvarte

Meat, Vegetarian

Stegt spidskål i kvarte

Stegt spidskål i kvarte

Meat, Vegetarian

Æggemuffins med spinat

Æggemuffins med spinat

Ost, Omelet, Lchf, Tapas, Bacon, Brunch, Muffins, Spinach, Omelette

Fyldt avocado med tun

Fyldt avocado med tun

Avocado, Salad

Fyldt avocado med tun

Fyldt avocado med tun

Avocado, Salad

Kødet røres sejt med salt. Æg og fløde røres i. Derefter mel og rasp. Danskvand vendes i.<BR> <BR> Formes og vikles i bacon.<BR> <BR>  Brun det i ovnen på midterrillen 15 minutter ved 225 grader

Kødet røres sejt med salt. Æg og fløde røres i. Derefter mel og rasp. Danskvand vendes i.<BR> <BR> Formes og vikles i bacon.<BR> <BR> Brun det i ovnen på midterrillen 15 minutter ved 225 grader


More ideas
Pinterest
Search