Grethe Hedegaard

Grethe Hedegaard

Grethe Hedegaard
More ideas from Grethe
Så er der ikke længe til jul og ih, hvor vi glæder os. Som vi før har skrevet elsker vi traditioner især når det indebærer oppyntning og tilhørende kreative projekter. Det er så hyggeligt og vejret er, netop i denne periode, til hygge og kreative sysler, hvis altså man prioritere det fremfor for julestress og…

Så er der ikke længe til jul og ih, hvor vi glæder os. Som vi før har skrevet elsker vi traditioner især når det indebærer oppyntning og tilhørende kreative projekter. Det er så hyggeligt og vejret er, netop i denne periode, til hygge og kreative sysler, hvis altså man prioritere det fremfor for julestress og…

Står du og mangler en lækker forret til nytårsaften? Så er rejemousse et godt bud. En letkrydret rejemousse med masser af ekstra rejer til pynt. Man skal bruge: 3 blade husblas – og vand til udblød…

Står du og mangler en lækker forret til nytårsaften? Så er rejemousse et godt bud. En letkrydret rejemousse med masser af ekstra rejer til pynt. Man skal bruge: 3 blade husblas – og vand til udblød…

Sund tunsalat

Sund tunsalat

Hvidkålsgryde uden kulhydrater. En lækker vinterret med hvidkål og gulerødder, hvor det ikke er spor svært at undvære hverken kartofler eller pasta.

Hvidkålsgryde uden kulhydrater. En lækker vinterret med hvidkål og gulerødder, hvor det ikke er spor svært at undvære hverken kartofler eller pasta.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Olgas: Luksus æblekage med marcipan og et låg toscatopping

Olgas: Luksus æblekage med marcipan og et låg toscatopping (Recipe in Danish)