Bagværk

40 pins2 følgere
- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Chokoladeboller m. kardemomme (CookieCrumble)

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

Boller op, boller ned, boller i min mave... I morges bagte jeg disse meget nemme og dejlig bløde morgenboller med en masse kerner. De er ganske simple og nemme at lave, og så er det jo fantastisk lækkert med nybagte boller til morgenmaden. Opskrift på bløde morgenboller med kerner 10-12....

Boller op, boller ned, boller i min mave... I morges bagte jeg disse meget nemme og dejlig bløde morgenboller med en masse kerner. De er ganske simple og nemme at lave, og så er det jo fantastisk lækkert med nybagte boller til morgenmaden. Opskrift på bløde morgenboller med kerner 10-12....

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Jeg er netop lige kommet hjem fra Go’morgen Danmark, hvor jeg lavede verdens nemmeste morgenboller. Jeg lavede to forskellige varianter – almindelige hvedeboller og glutenfrie paleoboller med nødder og kerner. Jeg synes helt sikkert I skal kaste jer over dem i dag, for så kan I få friskbagt brød i morgen :-) { Glutenfrie nødde/kerner …

Jeg er netop lige kommet hjem fra Go’morgen Danmark, hvor jeg lavede verdens nemmeste morgenboller. Jeg lavede to forskellige varianter – almindelige hvedeboller og glutenfrie paleoboller med nødder og kerner. Jeg synes helt sikkert I skal kaste jer over dem i dag, for så kan I få friskbagt brød i morgen :-) { Glutenfrie nødde/kerner …

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Pinterest
Søg