Gurli Ottosen

Gurli Ottosen

3 followers
·
9 followers
Gurli Ottosen
More ideas from Gurli
Blomkålspizza med parmaskinke | www.juliekarla.dk

Blomkålspizza med parmaskinke | www.juliekarla.dk

DSC08656

DSC08656

Ovnbagte Kartofler Og Kylling I En Champignon Flødesauce – One Kitchen – A Thousand Ideas

Ovnbagte Kartofler Og Kylling I En Champignon Flødesauce – One Kitchen – A Thousand Ideas

Julens nemmeste og lækreste julesmåkager: sprøde chokoladesnitter med farin og perlesukker. Kan laves på ingen tid og vil vække jubel allevegne. Før og efter jul

Julens nemmeste og lækreste julesmåkager: sprøde chokoladesnitter med farin og perlesukker. Kan laves på ingen tid og vil vække jubel allevegne. Før og efter jul

Baconruller på porre-kartoffelbund. En skøn kombination af fars og bacon tilberedt i ovnen med flødebagte kartofler og porrer. Nem og lækker mad i fad...

Baconruller på porre-kartoffelbund. En skøn kombination af fars og bacon tilberedt i ovnen med flødebagte kartofler og porrer. Nem og lækker mad i fad...

Bagt blomkålsmos med sprød ost på toppen. Denne bløde og cremede blomkålsmos med lækker urtesmag og med sprød ost på toppen vinder alles hjerter. Lavet med Pikant-ost - SÅ lækkert! Nem opskrift her - kun 3 ingredienser! --> Madbanditten.dk

Bagt blomkålsmos med sprød ost på toppen. Denne bløde og cremede blomkålsmos med lækker urtesmag og med sprød ost på toppen vinder alles hjerter. Lavet med Pikant-ost - SÅ lækkert! Nem opskrift her - kun 3 ingredienser! --> Madbanditten.dk

jeg er vild med skinkestang og denne opskrift kan anbefales I N G R E D I E N S E R [4 PERS.] 200 g champignons 200 g skinke 200 g flødeost 1 spsk dijon sennep salt/peber purløg 1 rulle butterdej 1…

jeg er vild med skinkestang og denne opskrift kan anbefales I N G R E D I E N S E R [4 PERS.] 200 g champignons 200 g skinke 200 g flødeost 1 spsk dijon sennep salt/peber purløg 1 rulle butterdej 1…

Det er ikke noget stort projekt at holde en surdej kørende, her er min opskrift og vejledning til hvordan det med surdej blev nemmere

Det er ikke noget stort projekt at holde en surdej kørende, her er min opskrift og vejledning til hvordan det med surdej blev nemmere