Projekter, jeg vil prøve

Easter-colored Cake

Easter-colored Cake

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade - Kage/dessert - Opskrifter…

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade - Kage/dessert - Opskrifter…

Hindbærsnitter – Himmelske Hindbærsnitter – The Food Club

Hindbærsnitter – Himmelske Hindbærsnitter – The Food Club

Drømmekage & Royal Copenhagen (Recipe in Danish)

Verdens bedste drømmekage opskrift

Drømmekage & Royal Copenhagen (Recipe in Danish)

Bløde chokoladetrøfler med chokoladeovertræk - kun 4 ingredienser! --> Madbanditten.dk

Bløde chokoladetrøfler med chokoladeovertræk - kun 4 ingredienser! --> Madbanditten.dk

Tuc kage med rabarber kompot

Tuc kage med rabarber kompot

Små dråber fra himlen! Jeg faldt over denne opskrift for nogle dage siden og tænkte, det må jeg bare prøve. Kender I det, når nogen ligger en opskrift ud og skriver, at det er vildt lækkert. Så prøver man det og tænker: arhhhh så lækkert var det heller ikke. Men de her ER mega lærkre! O....

Små dråber fra himlen! Jeg faldt over denne opskrift for nogle dage siden og tænkte, det må jeg bare prøve. Kender I det, når nogen ligger en opskrift ud og skriver, at det er vildt lækkert. Så prøver man det og tænker: arhhhh så lækkert var det heller ikke. Men de her ER mega lærkre! O....

Forkæl dig selv og dine gæster med god samvittighed med lækre chokolade- og lakrids-kugler

Forkæl dig selv og dine gæster med god samvittighed med lækre chokolade- og lakrids-kugler

SALTMANDLER  300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

lidt om alt - og meget om mad: sund snack | gulerodskugler

lidt om alt - og meget om mad: sund snack | gulerodskugler

Pinterest
Søg