Lchf

Collection by Gitte Hansen • Last updated 7 weeks ago

40 
Pins
 • 
10 
Followers
Gitte Hansen
I Love FoodGood FoodTapasCooking RecipesHealthy Recipes

Bagt spidskål med serranoskinke - nemt tilbehør | Mummum.dk

·
23 reviews
·
20 minutes
·

En nem opskrift på bagt spidskål svøbt i parmaskinke, penslet med hvidløgsolie. Det er det perfekte tilbehør til aftensmaden eller hvis man skal have gæster og lave mad til mange. Det er nemt at lave og kræver ikke de store færdigheder i køkkenet.

Kylling i fad med karry, kokosmælk og spidskål

·
20 reviews
·

Nemt med nemt på - sådan beskrives denne dejlige omgang kylling i fad med karry, spidskål og kokosmælk bedst. En alt-i-en ret, der hverken skorter på grøntsager eller god smag, og som tilmed kan forberedes super hurtigt, hvorefter ovnen klarer resten af arbejdet.

Blomkålsgratin - opskrift på Keto erstatning for flødekartofler
Vegetarian RecipesHealthy RecipesFruit And VegVegetable DishesLchf

Blomkålsgratin - Opskrift på Keto-venlig erstatning for flødekartofler

Blomkålsgratin er en dejlig Low Carb/Keto-erstatning for flødekartofler til dig, der gerne vil spare på kulhydraterne eller dig, der gerne vil spise mere grønt. Blomkålsgratin – lækkert og mættende tilbehør Blomkålsgratin er dejligt mættende tilbehør, som passer perfekt til magert kød som fx kylling eller fisk. Du kan også lave den helt frække version og kaste lidt bacon i – så er det lige før den kan gøre sig som selvstændigt måltid. At sætte tænderne i noget, der smager så dejligt samtidig…

Food And DrinkCocotte RecipeMeat RecipesHealthy RecipesFood Hacks

Hakket oksekød med blomkål i fad

Marinerede cherrytomater

En nem og lækker opskrift på marinerede cherrytomater. En smagfuld tomatsalat vendt i dressing samt friskhakkede krydderurter.

Æggeruller med røget laks og avokado

Lækre og smagfulde æggeruller eller æggewraps fyldt med røget laks og avokado. De udgør en fantastisk og mættende frokost!

Squashpasta med avocadocreme, edamamebønner og varmrøget laks

·
1 review
·
15 minutes
·

Squashpastamed avocadocreme og varmrøget laks er den dejligste måltidssalat. Grøn og sund og samtidig mættende og ufattelig velsmagende. I opskriften vendes tynde strimler af squash (lavet med en spirali-maskine eller kartoffelskræller) sammen med avocadocreme, spinat og edamamebønner. På toppen anrettes stykker af varmrøget laks og ærteskud.

En lækker omgang oksekød i fad i en lidt sundere low carb udgave med dejlig grøntsagsmos på toppen. Så får hverdagsmaden lige et nøk opad på smagsskalaen - mums!
Meat RecipesHealthy RecipesSnacksLchf

Oksekød i fad med grøntsagsmos

·
22 reviews
·

Suveræn opskrift på hakket oksekød i fad med dejlig broccoli- og blomkålsmos på toppen. Retten er low carb og propfyldt med grøntsager samt skønne krydderier, der tilføjer en fænomenal smag til kødsovsen i bunden. En helt igennem fantastisk velsmagende hverdagsret.

Opskrift: Flad mave-brød

Drømmer du om flad mave, så drop det sædvanlige brød og bag I FORMs Flad-mave-brød, der er uden mel, men spækket med lækre kerner og nødder.

Healthy RecipesSnacksAlways HungryKetoLchf

Farsbrød med broccoli og porre - Nem LCHF

Farsbrød med broccoli og porre Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på farsbrød. Denne opskrift her er et hit smagsmæssigt og ser super flot ud samtidig. Nem LCHF har netop lavet dette supe

Tomatsuppe med grøntsager og bacon | femina.dk
Cook NTomato SoupBaconKetoLchfFood And Drink

Tomatsuppe med grøntsager og bacon | Femina

Denne uges hverdagsopskrifter er skønne livretter du kan forkæle hele familien med. Her får du opskriften på tomatsuppe med grøntsager og bacon ugens madplan, ugens opskrifter, hverdagsmad, livretter, tomatsuppe

Sprøde LCHF ostebrød til maden - The Space Between

Prøver du også at leve efter LCHF og undgå hvidt brød. Jeg giver dig mit bud på en erstatning for brød med disse lækre og lette LCHF ostebrød.

Cooking RecipesShellfish RecipesBest Appetizers

Laks i cremet sauce

·
72 reviews
·
30 minutes
·

Nem og lækker opskrift på laks lavet på panden i en cremet sauce. Server med små kartofler eller pasta. Nem og smagfuld aftensmad med fisk.

Quick RecipesReal Food RecipesGood FoodFood CrushClean Eating Snacks

Spinatroulade med tun - Nem forret med Fisk | Mummum.dk

·
32 reviews
·
2.5 hours
·

En god og nem opskrift på en smagfuld spinatroulade med tun. Det er en lækker forret, som de fleste godt kan lide. Server eventuelt med rejer og en god skaldyrsdressing. Den kan også spises en almindelig hverdag til aftensmad eller frokost. Den er nemlig super sund og mætter godt.

Lchf DietSnacksParfaitHummusBacon

LCHF Indbagt blomkål - Nem LCHF

LCHF indbagt blomkål Der findes utrolig mange opskrifter med hakket kød, også ved nem LCHF. Da hakket kød ofte er på tilbud eller billigere end andet kød, er det derfor en oplagt mulighed at købe det.

100 g kokosmel (+lidt ekstra til drys) 100 g usaltet smør, blødt 2 spsk rå kakaopulver (måske lidt mindre, hvis du bruger almindeligt kakaopulver) 1-2 spsk Sukrin Gold* 1 spsk stærk kaffe 1 tsk romessens evt. lidt kanel, kardemomme og vanilje
Smart SnacksEnergy SnacksKeto SnacksLow Carb KetoLchf

Romkugler uden kulhydrater - opskrift på fatbombs til din LCHF livsstil

Disse romkugler uden kulhydrater er egentlig “fatbombs” i forklædning. Fatbombs er et virkelig uklædeligt ord, men det er som ordet antyder en lille fedtbombe. Lad mig lige forklare. På LCHF er det vigtigt at spise fedt. Eller ikke bare vigtigt men obligatorisk faktisk. Det er derfor det hedder Low Carb High Fat. Det er, fordi det er i fedtet, vi henter vores mæthed, vores energi, vores velbefindende og på en måde også vægttabet (hvis det er ønsket). Vi skal spise få kulhydrater for at få…