OPSKRIFTER

Layered Ham & Cheese Potato Bake

Layered Ham And Cheese Potato Bake

Layered Ham & Cheese Potato Bake

Chicken Parm Lasagna

Chicken Parm Lasagna

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk (Recipe in Danish)

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk (Recipe in Danish)

Rigtig gode spinatpandekager, som kan fyldes med lige det, du har lyst til.

Rigtig gode spinatpandekager, som kan fyldes med lige det, du har lyst til.

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Tortilla kan man altid spise, og da den er så nem at lave, er den perfekt som tøm-køleskabet-ret. Her får du en lækker opskrift på tortilla med løg og kartofler.

Tortilla kan man altid spise, og da den er så nem at lave, er den perfekt som tøm-køleskabet-ret. Her får du en lækker opskrift på tortilla med løg og kartofler.

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Jeg hader at få post. Der er aldrig sådan et "Tillykke - du er smuk og har vundet 1 million kroner fordi du har givet til hjemløse og genere...

Jeg hader at få post. Der er aldrig sådan et "Tillykke - du er smuk og har vundet 1 million kroner fordi du har givet til hjemløse og genere...

Det føles som om det er blevet forår. De sidste par dage har himlen været blå og der er kommet små blomster op af jorden. Så det har været en rigtig dejlig påske. Bloggen har holdt lidt fri. Ikke f…

Madroulade med salat, skinke og avocado creme

Det føles som om det er blevet forår. De sidste par dage har himlen været blå og der er kommet små blomster op af jorden. Så det har været en rigtig dejlig påske. Bloggen har holdt lidt fri. Ikke f…

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Pinterest
Søg