Flere idéer fra Gitte
Blog sklepu Artimeno: Z piórkami

Blog sklepu Artimeno: Z piórkami

En luksuriøs rabarberkage, som stadig er nem lige at røre sammen. Mandelmelet giver en superlækker konsistens til den flotte kage. Et sikkert forårshit!

En luksuriøs rabarberkage, som stadig er nem lige at røre sammen. Mandelmelet giver en superlækker konsistens til den flotte kage. Et sikkert forårshit!

all-food-drink: Chocolate Raspberry Mousse Cake - made this and it was amazing! Easy but pricey because of all the chocolate.

all-food-drink: Chocolate Raspberry Mousse Cake - made this and it was amazing! Easy but pricey because of all the chocolate.

Snickers caramel tart with salted caramel, peanut crust, salty peanuts, and chocolate peanut butter topping! Recipe on sallysbakingaddiction.com

Snickers caramel tart with salted caramel, peanut crust, salty peanuts, and chocolate peanut butter topping! Recipe on sallysbakingaddiction.com

klistersøster: Tim Holtz 12 Tags of 2014 – january http://susanjanicula.blogspot.dk/2014/01/tim-holtz-12-tags-of-2014-january.html

klistersøster: Tim Holtz 12 Tags of 2014 – january http://susanjanicula.blogspot.dk/2014/01/tim-holtz-12-tags-of-2014-january.html

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Den bedste rabarberkage med crumble og mandler. Skøn kombination af luftig kage, syrlige rabarber og knasende lækker crumble på toppen.

Den bedste rabarberkage med crumble og mandler. Skøn kombination af luftig kage, syrlige rabarber og knasende lækker crumble på toppen.

Baileys fødselsdagskage by Anne au Chocolat

Baileys fødselsdagskage by Anne au Chocolat

Toffifee cheesecake opskrift

Toffifee cheesecake opskrift