Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten :: 12 Digestive kiks + 50 g smeltet smør + 200 g grødris + vand + 1 l sødmælk + 2 vaniljestænger + 6 spsk sukker + 3 dl piskefløde + 3 blade husblas. Kirsebærsaucegele :: 1 ds. kirsebærsauce + 1 blad husblas . OBS:: hakkede Mandler i risen eller ovenpå til sidst

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten :: 12 Digestive kiks + 50 g smeltet smør + 200 g grødris + vand + 1 l sødmælk + 2 vaniljestænger + 6 spsk sukker + 3 dl piskefløde + 3 blade husblas. Kirsebærsaucegele :: 1 ds. kirsebærsauce + 1 blad husblas . OBS:: hakkede Mandler i risen eller ovenpå til sidst

Små dråber fra himlen! Jeg faldt over denne opskrift for nogle dage siden og tænkte, det må jeg bare prøve. Kender I det, når nogen ligger en opskrift ud og skriver, at det er vildt lækkert. Så prøver man det og tænker: arhhhh så lækkert var det heller ikke. Men de her ER mega lærkre! O....

Små dråber fra himlen! Jeg faldt over denne opskrift for nogle dage siden og tænkte, det må jeg bare prøve. Kender I det, når nogen ligger en opskrift ud og skriver, at det er vildt lækkert. Så prøver man det og tænker: arhhhh så lækkert var det heller ikke. Men de her ER mega lærkre! O....

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Denne fantastiske æblekage med chokolade er faktisk bare en sukkerbrødskage, der fyldes med de lækreste vaniljeprikkede æbletern og god mørk chokolade.

Denne fantastiske æblekage med chokolade er faktisk bare en sukkerbrødskage, der fyldes med de lækreste vaniljeprikkede æbletern og god mørk chokolade.

Honningkage med smørcreme (recipe in Danish)

Honningkage med smørcreme (recipe in Danish)

Fantastiske napoleonshatte med sprød mørdej, lækker kransekagemasse og en bund af mørk chokolade.

Napoleonshatte – god opskrift på lækre napoleonshatte

Fantastiske napoleonshatte med sprød mørdej, lækker kransekagemasse og en bund af mørk chokolade.

Vanvittigt gode snickerskugler med peanuts, dadler og mørk chokolade.

Vanvittigt gode snickerskugler med peanuts, dadler og mørk chokolade.

Pinterest
Søg