Pinterest

Kager

10 Pins46 Følgere
Apple Rose

Apple Rose

Cheesecake med koldskål

Cheesecake med koldskål

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Billede af verdens bedste brød bagt i gryde

Billede af verdens bedste brød bagt i gryde

Store amerikanske chokolade cookies - Opskrift-kage.dk

Store amerikanske chokolade cookies - Opskrift-kage.dk

Braided Nutella Christmas Tree Bread

Braided Nutella Christmas Tree Bread

Hvedeknopper – Glutenfri og Low carb

Hvedeknopper – Glutenfri og Low carb

Olive Penquins-how flippin cute

Olive Penquins-how flippin cute

Brombærtærte II 4

Brombærtærte II 4


Flere idéer
Opskrift på hjemmelavede Bananmuffins med chokoladestykker

Opskrift på hjemmelavede Bananmuffins med chokoladestykker

DSC_1273

Easy and Simple Banana Bread

DSC_1273

Bananmuffins med chokoladestykker (15)

Bananmuffins med chokoladestykker (15)

Momofuku Cornflake Marshmallow (Chocolate Chip and Oatmeal) Cookies

Momofuku Cornflake Marshmallow (Chocolate Chip and Oatmeal) Cookies

Pandekager opskrift? Nap opskriften på disse nemme pandekager. Har du lyst til noget lækkert lige nu? Pandekager kræver en nem opskrift. Tynde, sprøde mmm.

Pandekager opskrift? Nap opskriften på disse nemme pandekager. Har du lyst til noget lækkert lige nu? Pandekager kræver en nem opskrift. Tynde, sprøde mmm.

Klassisk rabarbertærte med gitterlåg

Klassisk rabarbertærte med gitterlåg.

Klassisk rabarbertærte med gitterlåg

Bagværk: Marcipan og flormelis blandes sammen. Pisk æggehviden let og ælt den i lidt ad gangen.Konsistensen skal være blød, men ikke klistret. Rul kransekagemassen i 2 cm tykke pølser. Form pølserne til trekanter, tryk dem let foroven, så de danner en "tagryg". Skær i stykker, ca. 5 cm lange og sæt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem derefter i fryseren til du er hårde. (Så beholder de nemmest formen.) Bag dem ved 230 °C alm. Ovn i 8-10 min. Til de er gyldne. Lad de...

Bagværk: Marcipan og flormelis blandes sammen. Pisk æggehviden let og ælt den i lidt ad gangen.Konsistensen skal være blød, men ikke klistret. Rul kransekagemassen i 2 cm tykke pølser. Form pølserne til trekanter, tryk dem let foroven, så de danner en "tagryg". Skær i stykker, ca. 5 cm lange og sæt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem derefter i fryseren til du er hårde. (Så beholder de nemmest formen.) Bag dem ved 230 °C alm. Ovn i 8-10 min. Til de er gyldne. Lad de...

Æble Crumble

Æble Crumble

Endnu engang blev jeg inspireret af en opskrift fra denne blog , så i går bagte ældste og jeg kærnemælkshorn fyldt med marcipan og æbler.  ...

Endnu engang blev jeg inspireret af en opskrift fra denne blog , så i går bagte ældste og jeg kærnemælkshorn fyldt med marcipan og æbler. ...

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,