Brød

32 Pins7 Følgere
En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Lækre morgenhorn

Lækre morgenhorn

DSC_9881

DSC_9881

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævet grovboller med kerner

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

De her broccoliboller kan jeg ikke tag æren for, men vil alligevel gerne dele dem med jer. Det er  Heidi Berner, min instagram veninde der står bag dem. Fik dem en dag hjemme ved hende, hvor vi holde en af vores sunde instagram brunch. 6-8 boller    	1 Broccoli med stok  	1 dl havregryn ....

De her broccoliboller kan jeg ikke tag æren for, men vil alligevel gerne dele dem med jer. Det er Heidi Berner, min instagram veninde der står bag dem. Fik dem en dag hjemme ved hende, hvor vi holde en af vores sunde instagram brunch. 6-8 boller 1 Broccoli med stok 1 dl havregryn ....

Skipper Skræks brydebrød

Skipper Skræks brydebrød

Pinterest
Søg