Hverdagsmad

Opskrifter
9 Pins30 Følgere

Flere idéer
Disse virkelig sunde æggemuffins med kylling og grøntsager, kan laves på mange måder, du kan bruge rester fra aftensmaden, fx ... Læs mere på bloggen.  Følg bloggen på Facebook - Instagram - Bloglovin
Blomkålssalat med feta og saltmandler
Hvidkålssalat med æble og yoghurt
(2016-08) Wraps med røget laks, cremet avocado og krydderurter
Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)
Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.
Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen.  Porrer er rige på en lang række mineraler, de....
Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.
få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!
Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.
Pinterest
Søg