skovly

Collection by Gina Mester • Last updated 13 days ago

45 
Pins

23 Functional Cucumber Trellis Ideas Guaranteed to Boost Your Harvest

As a vining plant, a cucumber can grow all over the show. Training it up a cucumber trellis will guarantee less disease and damage, and an abundant harvest.

Shelter på hjul - Bettina Holst Blog

Shelter på hjul. Vi har bygget et shelter på hjul og vi elsker det. I dette indlæg kan du læse alt om hvordan vi gjorde og se resultatet.

GALLERI: Fantastiske paller

Møbler, senge, køkkener, ja hele huse! Paller kan bruges til at bygge alle mulige (og næsten umulige) projekter. Se bare her!

Loading...

Ein einfacher Naturfaser-Aufbewahrungskorb für die Utensilien … A simple natural fiber storage basket for utensils … #aufbewahrungskorb #easier #naturfaser #Utils

Sommeridyl i kostumierens kolonihavehus

Kom med på besøg i Ninna Hensels kolonihavehus, som indeholder både idyl og kontraster. Her flyder grænserne mellem inde og ude sammen i et og skaber de perfekte sommerrammer for kostumieren.

Bolig: Sommerhus tæt på skov og strand | Femina

Naturen er noget særligt omkring Susanne og Bos lille træsommerhus i Juelsminde. Lyset reflekteres i vandet, himlen føles høj, og sandstranden med marehalm og store sten omkring frister til gåture. Det er nordisk natur i sin rendyrkede form, og farverne går igen indenfor.

Tinadalbøge.dk

Tina Dalbøge er boligstylist og har brevkassen i Jyllands-Posten. Hun arbejder med boligindretning og indretningshjælp når en bolig skal gøres klar til salg

Hjemmelavede lysestager af strandsten - DIY -

Hjemmelavede lysestager i alle afskygninger hører sig bare til her i de mørke måneder. Det er rart at have noget at varme sig…