juletid

Collection by Gina Mester • Last updated 8 weeks ago

82 
Pins
Hæklet gavevedhæng, hæklet juletræ

Hæklet gavevedhæng | Eponas dagbog

Et hæklet gavevedhæng er så fint. Nemme er de at hækle, – og så gør de gaven lidt mere personlig. Træerne her, er hæklet direkte om jutesnor. Synes da det var gevaldig smart. Jeg har hæklet en del vedhæng gennem tiden og de bliver altid taget vel i mod. Genbruges kan de tilmed, – hvilket leder ... Læs mere

10 DIY Winter Bird Feeders ~ Bees and Roses

Make a winter bird feeder with these easy DIY projects and tutorials! It's easy to make a few DIY bird feeders with these garden ideas! The birds will love these DIY bird feeders!

Der er dømt afslappet jul hos fotograf Tia Borgsmidt og hendes familie. Julegaverne bliver købt allerede i november. Så ligger de og pynter hele december, og der er masser af tid til hygge i det kreative hjem.

Hygge i rækkehuset: Jul i god tid

Der er dømt afslappet jul hos fotograf Tia Borgsmidt og hendes familie. Julegaverne bliver købt allerede i november. Så ligger de og pynter hele december, og der er masser af tid til hygge i det kreative hjem.

Set om 3 st hängande glaskrukor

Hängande glaskruka set om 3 - Fri Frakt - Hippo and the Bird

Set om 3 st hängande glaskrukor

Fantastiske romkugler helt uden mel og sukker, men med den samme velkendte og skønne smag.

Romkugler med dadler og havregryn

·
15 reviews
·

Dadler og havregryn gør disse skønne romkugler til sunde fristelser, der kan nydes med god samvittighed, da de er helt uden sukker og gamle kagerester. Dadlerne kan ikke smages, men gør blot kuglerne søde og dejligt snaskede.

Hjerte Form to ens hjerter af blød jerntråd, og vikl de to hjerter sammen med tynd sølvsmykketråd. Udvælg nogle store, flotte stykker stjerneanis, og lim dem fast, så de sidder symmetrisk på hjertet, med lim fra en limpistol. Hjertekransen kan hænges på et søm på væggen, bruges som dørkrans eller som her hænge på kanten af en billedramme.
Noel ChristmasWinter ChristmasChristmas CraftsChristmas DecorationsXmasChristmas Ornaments

Lad duften af jul brede sig

Stik tørrede nelliker ind i en frisk appelsin, og læg den til tørre på et fad. Ikke blot nogle få nelliker, men mange og helt, helt tæt.

Floradania.dk: Vinterlig hygge med løgblomster

Søde hjertekranse | DIY vejledning

Søde hjertekranse | DIY vejledning

Se den kreative idé til Søde hjertekranse og følg den gratis vejledning | Lav selv Søde hjertekranse og bestil materialerne til lave online priser her

Vi har brugt gran, grene, kogler og andre tørre og rustikke naturmaterialer til årets kranse, som du hurtigt og nemt selv kan lave.

Inspiration til smukke julekranse og adventsdekorationer du selv kan lave

Her er der blevet brugt gran, grene, kogler og andre naturmaterialer til årets julekranse, som du nemt selv kan lave.

3 slags brændte mandler i mikroen | Opskrift på brændte mandler

Aldrig har det været lettere at lave brændte mandler. Med denne opskrifter tager det faktisk kun 5 minutter i mikroovnen at lave brændte mandler

Naturligt pynt ude og inde | Femina

Naturlige nuancer gør sig både inden døre og i det fri - skab smukke dekorationer eller små tableauer omkring hoveddør eller indgangsparti - hvor du har mest glæde af dem i denne mørke tid

Strikket juletræer til at hænge op

Pind str. 3.5 50g Karisma fra drops farve 40 lys gammelrosa 50g Karisma fra drops farve 13 cerise 50g Karisma fra drops farve 69 lys g...

Julens hjerter

Danmarks største net auktion!

Køb og sælg alt i nyt og brugt på QXL.dk, Danmarks største auktion site på nettet med gratis medlemskab og gode muligheder for at tjene og spare penge.