Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Daimkager

Daimkager

Alle lakrids-lovers: Det her er godt! Lakrids og citron passer helt fantastisk sammen. Super nem opskrift, og der bliver de lækreste sprøde cookies ud af få minutters arbejde.

Alle lakrids-lovers: Det her er godt! Lakrids og citron passer helt fantastisk sammen. Super nem opskrift, og der bliver de lækreste sprøde cookies ud af få minutters arbejde.

1 æg tilbage i køleskabet og en rest marcipan fra jeg lavede kardemommeboller med rabarber og marcipan. Bum bum… fredagskage er blevet til skønne cookies med marcipan og chokolade. De er blev…

1 æg tilbage i køleskabet og en rest marcipan fra jeg lavede kardemommeboller med rabarber og marcipan. Bum bum… fredagskage er blevet til skønne cookies med marcipan og chokolade. De er blev…

Havregrynskager uden mel og sukker

Havregrynskager uden mel og sukker

Knasende sprøde smørbagte havregrynskager med appelsin. Lækre og lette at lave!

Knasende sprøde smørbagte havregrynskager med appelsin. Lækre og lette at lave!

Guldkornssmåkager 200 g margarine 250 g sukker 200 g mel 1 æg 4 kopper guldkorn 2 tsk bagepulver Sættes på en bagep...

Guldkornssmåkager 200 g margarine 250 g sukker 200 g mel 1 æg 4 kopper guldkorn 2 tsk bagepulver Sættes på en bagep...

Vi har bagt skønne franske vafler af færdig butterdej. De er fyldt med to slags creme: en flødecreme med vanilje og en smørcreme med appelsin.

Vi har bagt skønne franske vafler af færdig butterdej. De er fyldt med to slags creme: en flødecreme med vanilje og en smørcreme med appelsin.

Duften – og smagen – af churros kender mange fra Tivoli. Friturestegte stænger trillet i kanelsukker og dyppet i chokolade :-) Min version er en smule anderledes, for jeg har bagt mine …

Duften – og smagen – af churros kender mange fra Tivoli. Friturestegte stænger trillet i kanelsukker og dyppet i chokolade :-) Min version er en smule anderledes, for jeg har bagt mine …

Pinterest
Søg