Gærdej

8 Pins2 Følgere
SNASKEDE OG SVAMPEDE KANELSNEGLE - UDEN TØRRE KANTER

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

SNASKEDE OG SVAMPEDE KANELSNEGLE - UDEN TØRRE KANTER

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn opskrift

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

En blog om mad i alle afskygninger. Et væld af sunde retter, til lækre kager og "Ugens Brød".

En blog om mad i alle afskygninger. Et væld af sunde retter, til lækre kager og "Ugens Brød".

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.


Flere idéer
CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Det perfekte brød. Simplethen.

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Pinterest
Søg