Snoet pesto brød

*Make Vegan* Braided Basil Pesto Bread -- just one more reason that basil is the best stuff on earth

Braided Cinnamon Wreath this would be perfect for Lammas ( August 1st ) Weekend Brunches or any time

Cinnamon Sweet Bread -read the comments on the dough used in this recipe before trying it. Perhaps use your own cinnamon bun dough recipe.

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Opskrift på den mest vidunderlige kringle verden har smagt (Recipe in Danish)

Verdens nemmeste og bedste hjemmebagte boller

Verdens bedste hjemmebagte boller

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en…

Chokoldesnurrer med marcipan og mandler

Chokoladesnurrer med marcipan og mandler

Chocolate buns with marzipan and almonds / Chokoladesnurrer med marcipan og mandler (Danish recipe)

De nemmeste morgenboller

De nemmeste morgenboller (The Food Club)

Jeg er netop lige kommet hjem fra Go’morgen Danmark, hvor jeg lavede verdens…

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

The best bread

Det perfekte brød. Simplethen.

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange søde sager og kager. Det samme gælder i disse lækre boller, for komb

Chokoladeboller m. kardemomme (CookieCrumble)

Pinterest
Search