Anja Gammelgaard Petersen

Anja Gammelgaard Petersen

0 followers
·
17 followers
Anja Gammelgaard Petersen
More ideas from Anja
2016-03-27 13.52.40-1

2016-03-27 13.52.40-1

boennesalat3

boennesalat3

Blomkålssalat med æble og ristede nødder - Julie Bruun

Blomkålssalat med æble og ristede nødder - Julie Bruun

Sommeren er kommet og det betyder salater i alle afskygninger – masser af salater og sprøde grøntsager. Men mens de spæde skud lader vente på sig, må man snuppe noget af det, som allerede har vist sig. I andre lande (; Ej, aspargsen er her endnu og lige om lidt kan du finde radiser, og...Læs Mere

Sommeren er kommet og det betyder salater i alle afskygninger – masser af salater og sprøde grøntsager. Men mens de spæde skud lader vente på sig, må man snuppe noget af det, som allerede har vist sig. I andre lande (; Ej, aspargsen er her endnu og lige om lidt kan du finde radiser, og...Læs Mere

sund snickerskage

sund snickerskage

Skagbaek: Sprøde rundstykker

Skagbaek: Sprøde rundstykker

Kyllingefileter Spinat – jeg brugte bare noget frossent, helbladet spinat Hytteost 1,5 % Mandler Salt Peber Hvor meget man vil bruge af de forskellige ingredienser er fuldstændig ligemeget. J…

Kyllingefileter Spinat – jeg brugte bare noget frossent, helbladet spinat Hytteost 1,5 % Mandler Salt Peber Hvor meget man vil bruge af de forskellige ingredienser er fuldstændig ligemeget. J…

Fra Anne Bechs populære bog "Fit på 100 dage" bringer vi her opskriften på rugbrødsboller med masser af smag, sundt fedt og kagefornemmelse.

Fra Anne Bechs populære bog "Fit på 100 dage" bringer vi her opskriften på rugbrødsboller med masser af smag, sundt fedt og kagefornemmelse.

Bedste pølsehorn: Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Præcist som pølsehorn skal være, og pølsehornene er gode at fryse ned, så du altid har til madpakken.

Bedste pølsehorn: Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Præcist som pølsehorn skal være, og pølsehornene er gode at fryse ned, så du altid har til madpakken.

Skagbaek: Sprøde rundstykker

Skagbaek: Sprøde rundstykker