Anne Harmon
More ideas from Anne
Selleripuré er med dens sødme og fedme et spændende tilbehør til bl.a. kød, hvor grillen har frembragt en god stegeskorpe, kraft og saft. Selleripure kan laves

Selleripuré er med dens sødme og fedme et spændende tilbehør til bl.a. kød, hvor grillen har frembragt en god stegeskorpe, kraft og saft. Selleripure kan laves

Hjemmelavet mysli er nem at lave, og det smager fantastisk dom sprødt drys på skyr, yoghurt og meget andet. Nem og hurtig opskrift, hvor du kan bruge rugbrødsrester.

Hjemmelavet mysli er nem at lave, og det smager fantastisk dom sprødt drys på skyr, yoghurt og meget andet. Nem og hurtig opskrift, hvor du kan bruge rugbrødsrester.

Frugtrulle med pistacier og kokos

Frugtrulle med pistacier og kokos

Jeg fik lavet de dejligst pizzasandwiches. Man kan jo fylde sit yndlingsfyld i og så har man bare den ultimative pizzasandwich, som slår...

Jeg fik lavet de dejligst pizzasandwiches. Man kan jo fylde sit yndlingsfyld i og så har man bare den ultimative pizzasandwich, som slår...

Sprød grønkål er simpelthen fantastisk som tilbehør til flere forskellige retter eller i blandet salater. Smagen af grønkålen, salt og sprødheden gør, at grønkålen bliver genoplivet. Den sprøde grø…

Sprød grønkål er simpelthen fantastisk som tilbehør til flere forskellige retter eller i blandet salater. Smagen af grønkålen, salt og sprødheden gør, at grønkålen bliver genoplivet. Den sprøde grø…

Sprøde gulerodschips - mad af skræller

Sprøde gulerodschips - mad af skræller

Opskrifter på hjemmelavet pasta

Opskrifter på hjemmelavet pasta

Opskrift på Hjemmelavet pasta

Homemade Pasta / Lasagna Noodles - Only Two Ingredients!

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Lækker og bagt kartoffelmos, der ikke flyder ud i ovnen. Mosen tilsættes pasteuriserede æggeblommer, og sættes på en bageplade med en spiseske. Derefter bages de i 10 minutter. Foto: Guffeligiuf.dk.

Lækker og bagt kartoffelmos, der ikke flyder ud i ovnen. Mosen tilsættes pasteuriserede æggeblommer, og sættes på en bageplade med en spiseske. Derefter bages de i 10 minutter. Foto: Guffeligiuf.dk.