Mad og drikke

Collection by Mette Nielsen

7 
Pins
Mette Nielsen
INGREDIENSER Brownie: 100 g smør 2 æg 175 g sukker 50 g hvedemel 1 spsk. vaniljesukker ½ tsk. bagepulver 2 spsk. kakaopulver 100 g hakket mørk chokolade Flødebolleskum: 250 g sukker 100 g glukosesirup 3/4 dl vand 140 g past. æggehvider Kornene af 1 vaniljestang Chokolade overtræk: 200 g mørk chokolade 40 g smør 4 spsk. neutralt olie (vindruekerneolie) FREMGANGSMÅDE Brownie: Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det ...

Frederikke Wærens

Nu har jeg efterhånden lavet en del chokoladekager og brownies, men intet slår denne chewy brownie med flødebolleskum og chokoladeovertræk. Det er nærmest en kæmpe flødebolle. Kagen kan med fordel laves en dag i forvejen, så bliver den helt perfekt!

Daim chokolade, virkelig nemt at lave selv! Opskrift fra www.mummum.dk

Hjemmelavet Daim chokolade - Nem Opskrift | Mummum.dk

·
38 reviews
·
50 minutes
·

Daim chokolade, virkelig nemt at lave selv! Opskrift fra www.mummum.dk

Er du fan af cheesecakes, der ikke skal bages? Så vil du elske denne variant, hvor karamel, nødder og chokolade er hovedingredienserne.

Her er skildpadde cheesecaken, som overgår alt!

Opskriften på den bedste cheesecake er landet. Lav den selv derhjemme og nyd karamel, chokolade og nødder i lange baner.

Ernst Kirchsteigers nyttiga julgodis. Riktigt turbogodis utan tillsatt socker eller fett.

Ernst Kirchsteigers nyttiga julgodis | Recept från Köket.se

·
122 reviews
·

Riktigt turbogodis utan tillsatt socker eller fett.

Julesirup: Så englene synger | Marinas mad

Opskrift på hjemmelavet julesirup fra Marinas Mad

·
5 reviews
·
40 minutes
·

Julesirup smager så dejligt af alt det bedste i julen. Brug den på pandekager, til morgen skyr eller i julens varme drikke.Det er virkeligt nemt at lave hjemmelavet julesirup, men det tager noget tid. Lad siruppen stå og koge ind, mens du alligevel laver noget andet i køknet. Hold øje med boblerne mens siruppen koger ind. Ved 100 C får du sammenhængende bobler efterhånden som siruppen koger mere ind bliver de lige som tættere i det. Hvis du vil have en meget tynd sirup kan du tage den af ved…