Proteinboller

Collection by Dorthe Gaarn Valentin

10 
Pins
Baking BunsCooking RecipesBreakfast RecipesGood Food

Grovboller

boller med grahamsmel og hørfrø er skønne, kernerige og luftige grovboller. Lad dejen langtidshæve og få sunde grovboller med masser af fuldkorn.

Opskrift på de lækreste sunde gulerodsboller der er super gode i madpakken eller til morgenmad. De mætter godt og er lavet på havregryn uden mel.
Healthy BakingHealthy RecipesFood CrushChapatiRigatoni

Sunde gulerodsboller - Hurtige Gulerodsboller uden Gær | Mummum.dk

·
88 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

LchfKetoTapas

Proteinboller (med og uden fuldkorn)

En nem og hurtig opskrift på boller, som mætter. Her er to varianter - én uden fuldkorn og én med fuldkorn. Bemærk at bollerne er mere "våde" end normale boller, men så tørrer de heller ikke ud. Jeg opbevarer dem på køl, og de holder fint på køl i 4-5 dage. Versionen med fuldkorn. Uden fuldkorn og frø: 4 boller 2 dl hytteost (~100 g) 1,5 dl havregryn (~75 g) 2-3 gulerødder (revne) (~50 g) 2 æg 1 tsk bagepulver 1 spsk Sesamfrø (til drys) 1 tsk salt Ved 4 stk: Ca 160 kcal pr bolle Med fuldkorn…

Heart Healthy RecipesKetoLchfBakeryHealthy Living

Vegetarian RecipesHealthy RecipesGood FoodFood Crush

De bedste glutenfri gulerodsboller - Sydhavnsmor

De bedste glutenfri gulerodsboller uden mel er ikke bare nemme at lave, men smager også bare super fantastisk.

Cooking RecipesHealthy RecipesHealthy FoodBread BunCreative Food

Quinoaboller med nødder og havre - Maria Vestergaard

Food And DrinkHealthy LifestyleBrunch

Nemme og glutenfrie boller

·
96 reviews
·
50 minutes
·

Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sundt fedt, vitaminer og mineraler. Men det er ikke det bedste - de er simpelthen så nemme og hurtige at lave! De mætter meget, kan fryses ned, skal ikke hæve, er perfekte til madpakken, kan spises uden pålæg og holder sig friske og svampede længe, hvis de opbevares på køl. BEMÆRK: Bollerne skal køle helt af før de kan spises. Du kan også komme græskarkerner eller solsikkekerner ovenpå for at få lidt mere knas og umami-smag…

Baking RecipesGood FoodHigh Protein Low CarbKitchens

Proteinboller med skyr (uden æg)

Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda pro…

Quinoaboller med nødder og havre - Maria Vestergaard
QuinoaMuffinBreakfastCupcakeMuffinsRecipe

Quinoaboller med nødder og havre - Maria Vestergaard

Quinoaboller med nødder og havre - Maria Vestergaard

Merethe Vrå : Proteinboller (med og uden fuldkorn)
DesertsPuddingsAvocado Pudding

Proteinboller (med og uden fuldkorn)

En nem og hurtig opskrift på boller, som mætter. Her er to varianter - én uden fuldkorn og én med fuldkorn. Bemærk at bollerne er mere "våde" end normale boller, men så tørrer de heller ikke ud. Jeg opbevarer dem på køl, og de holder fint på køl i 4-5 dage. Versionen med fuldkorn. Uden fuldkorn og frø: 4 boller 2 dl hytteost (~100 g) 1,5 dl havregryn (~75 g) 2-3 gulerødder (revne) (~50 g) 2 æg 1 tsk bagepulver 1 spsk Sesamfrø (til drys) 1 tsk salt Ved 4 stk: Ca 160 kcal pr bolle Med fuldkorn…