Pølsehorn

Collection by Dorthe Gaarn Valentin

7 
Pins
Dorthe Gaarn Valentin
Indeholder affiliatelinks/Har igennem tiderne prøvet en del opskrifter af på pølsehorn - og når jeg siger en del, så vil det sige over 15 forskellige opskrifter i hvert fald. Det har aldrig lykkedes mig at finde den helt perfekte opskrift på pølsehorn, som bliver lige så gode som bagerens. Food N, Food And Drink, Tapas, Danish Food, Food Crush, Food Inspiration, Love Food, Donuts, Snack Recipes

Verdens BEDSTE pølsehorn - Nemme og luftige | Mummum.dk

·
272 reviews
·
2.5 hours
·

Opskrift på verdens bedste pølsehorn. De er luftige, nemme at lave og bliver ikke tørre. De er gode til madpakken og kan også fryses ned.

Grove pølsehorn med sesamfrø | SPIS BEDRE Bread Bun, Pretzel Bites, Hot Dog Buns, Baked Potato, Hamburger, Foodies, Good Food, Potatoes, Lunch

Grove pølsehorn med sesamfrø

·
5 reviews
·
45 minutes
·

Pølsehorn er et sikkert hit som en hurtig snack eller i madpakken. I denne version er de piftet op med lidt chili og sesam - og det bliver de kun bedre af!

Grove pølsehorn Oreo Cupcakes, Sous Vide, Pavlova, Pretzel Bites, Foodies, Dessert, Snacks, Recipes, Liv

Grove pølsehorn

Pølsehorn er populære blandt børn, og bager du dem selv af en dej, der indeholder groft mel samt bruger pølser af god kvalitet. 👌 bliver de faktisk til et mellemmåltid af en ganske lødig kvalitet. Du kan enten bruge særlige pølsehornspølser til formålet eller bruge de små cocktailpølser og dermed få pølsehorn i ministørrelse. Husk at justere bagetiden med cirka 5 minutter, hvis du bruger cocktailpølser.

Pinterest