IngredienserForårsruller4 gulerrødder200 g hvidkål1 spsk olivenolie2 tsk karry2 fed hvidløg1 spsk friskrevet ingefær300 g hakket oksekød, højst 12% fedtsalt og peber6 plader fillodej1 æggehvide1 spsk olie til penslingSursød sovs1,5 dl vand1,5 spsk sukker1,5 spsk eddike2 spsk tomatpuré1 fed hvidløg2 tsk majsstivelsesaltTilberedning Forårsruller Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Snit kålen meget fint.… Læs mere »

Forårsruller med oksekød og sursød sovs

IngredienserForårsruller4 gulerrødder200 g hvidkål1 spsk olivenolie2 tsk karry2 fed hvidløg1 spsk friskrevet ingefær300 g hakket oksekød, højst 12% fedtsalt og peber6 plader fillodej1 æggehvide1 spsk olie til penslingSursød sovs1,5 dl vand1,5 spsk sukker1,5 spsk eddike2 spsk tomatpuré1 fed hvidløg2 tsk majsstivelsesaltTilberedning Forårsruller Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Snit kålen meget fint.… Læs mere »

Se min opskrift på en sticky og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, hvor mørbraden gnubbes med brun farin, paprika og salt. Man kan lave mørbrad på mange måder, men du skal ikke snyde dig selv …

Se min opskrift på en sticky og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, hvor mørbraden gnubbes med brun farin, paprika og salt. Man kan lave mørbrad på mange måder, men du skal ikke snyde dig selv …

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Carrot and Sunflower Bread - Gulerodsbrud recipe in Danish with a translator button

Carrot and Sunflower Bread - Gulerodsbrud recipe in Danish with a translator button

Super nem opskrift på ciabattaboller, der både bliver dejligt luftige og sprøde. (Recipe in Danish)

Ciabattaboller

Super nem opskrift på ciabattaboller, der både bliver dejligt luftige og sprøde. (Recipe in Danish)

Wrap met Ketjapkip Soms heb je geen zin in uitgebreid koken maar omdat je toch iets moet eten zoek je naar iets makkelijks. Een wrap is dan een handige uitkomst. Zo kwam ik een receptje tegen op het blog van Duizenden1dag: Wrap met Ketjapkip. Ik heb ‘m ietsje aangepast maar het was erg lekker. Daarvoor...Read More »

Wrap met Ketjapkip Soms heb je geen zin in uitgebreid koken maar omdat je toch iets moet eten zoek je naar iets makkelijks. Een wrap is dan een handige uitkomst. Zo kwam ik een receptje tegen op het blog van Duizenden1dag: Wrap met Ketjapkip. Ik heb ‘m ietsje aangepast maar het was erg lekker. Daarvoor...Read More »

Det er sådan her en chokoladekage skal være! Mørk og lækker med dyb smag af chokolade og svampet og luftig i konsistensen :-) Jeg bagte en prøveversion i sidste uge, og den fik en chokolade-kaffe g…

Det er sådan her en chokoladekage skal være! Mørk og lækker med dyb smag af chokolade og svampet og luftig i konsistensen :-) Jeg bagte en prøveversion i sidste uge, og den fik en chokolade-kaffe g…

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

These spicy chicken kebabs can be marinated the day before for extra flavour. Wrap in a warm flatbread and top with pickled chilli and cooling yogurt

Turkish kebabs with tomato chilli sauce

These spicy chicken kebabs can be marinated the day before for extra flavour. Wrap in a warm flatbread and top with pickled chilli and cooling yogurt

Pinterest
Søg