Lene Pedersen
More ideas from Lene
Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce. Til pasta med spidskål i tomatsauce til fire personer skal du …

Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce. Til pasta med spidskål i tomatsauce til fire personer skal du …

Mørbradbøffer i gorgonzolasovs | Mathiesens Mad

Mørbradbøffer i gorgonzolasovs | Mathiesens Mad

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

få opskriften på en lækker svinemørbrad i fad med masser krydderier og en lækker sovs. god til både hverdag og gæster. velbekomme

få opskriften på en lækker svinemørbrad i fad med masser krydderier og en lækker sovs. god til både hverdag og gæster. velbekomme

Fransk macaron. Sød, lille, tofarvet sweater i 6 størrelser (nyfødt – 4 år). Den er strikket i ren bomuld og er meget hurtig og let at lave. Strikket i 100 % bomuld på pinde 4.

Fransk macaron. Sød, lille, tofarvet sweater i 6 størrelser (nyfødt – 4 år). Den er strikket i ren bomuld og er meget hurtig og let at lave. Strikket i 100 % bomuld på pinde 4.

Onsdagskagen blev i dag til havregrynskager, men i stedet for at lave dem med den traditionelle smørcreme har de fået et pift af hindbær. Giver ca. 25 - 30 kager 300 g. sukker 280 g. smør 180 g. mel 150 g. havregryn Creme: 300 g. smør 80 g. flormelis 2 spsk. Vaniljesukker 6 spsk. mælk…

Onsdagskagen blev i dag til havregrynskager, men i stedet for at lave dem med den traditionelle smørcreme har de fået et pift af hindbær. Giver ca. 25 - 30 kager 300 g. sukker 280 g. smør 180 g. mel 150 g. havregryn Creme: 300 g. smør 80 g. flormelis 2 spsk. Vaniljesukker 6 spsk. mælk…

Maja Vases fantastiske chokoladeroulade...Opskrift på chokoladeroulade 10 personer. CHOKOLADECREMEUX: 1/2 blad husblas 120 g mælkechokolade, gerne Jivara 40 % fra Valrhona 2 æggeblommer 15 g sukker 80 ml piskefløde 80 ml sødmælk ROULADEBUND: 3 æg 150 g lyst rørsukker 50 g hvedemel 20 g kakaopulver 1 tsk bagepulver

Maja Vases fantastiske chokoladeroulade...Opskrift på chokoladeroulade 10 personer. CHOKOLADECREMEUX: 1/2 blad husblas 120 g mælkechokolade, gerne Jivara 40 % fra Valrhona 2 æggeblommer 15 g sukker 80 ml piskefløde 80 ml sødmælk ROULADEBUND: 3 æg 150 g lyst rørsukker 50 g hvedemel 20 g kakaopulver 1 tsk bagepulver

Denne her suppe er virkelig nem og så lækker! :-D

Denne her suppe er virkelig nem og så lækker! :-D