Saltede mandler. Salted almonds. Easy recipe

Hjemmelavede saltede mandler

Easy recipe - 5 minuts and you can start snacking!

Måske er det ikke verdens største overraskelse. Men jeg er temmelig fortabt i saltkaramel. Og alle dens søskende. Flydende, blød, chewy, hård, knasende. Ja tak til det hele! Denne karamel er den bløde

Fyldte chokolader med saltkaramel (Maja Vase)

Måske er det ikke verdens største overraskelse. Men jeg er temmelig fortabt i saltkaramel. Og alle dens søskende. Flydende, blød, chewy, hård, knasende. Ja tak til det hele! Denne karamel er den bløde

Lav fine, bløde lakridskarameller på nul komma fem. Det er super nemt, og din mikroovn klarer det meste af arbejdet for dig!

Lakridskarameller i mikroovn

Brændte mandler. Hvem skulle have troet, at det er så let at lave brændte mandler? Du skal blot bruge 4 ingredienser og en stor pande. Se opskriften her.

Hvem skulle have troet, at det er så let at lave brændte…

Guide til chokolade temperering fra Bageglad.dk

Sådan tempererer man chokolade

Brændte Mandler -Opskrift på nemme, lækre hjemmelavede brændte mandler

Brændte mandler

Brændte Mandler -Opskrift på nemme, lækre hjemmelavede brændte mandler

Vi kan slet ikke få armene ned. De her flødeboller smager bare fantastisk. Prøv dem. God fornøjelse… Flødeboller med julekrydderier og solbærmarcipan Ca. 12 stk. Hvide chokoladeskaller 4-600 g god hvid chokolade lidt bronze dust Solbærmarcipan 200 g ren rå marcipan 3 tsk solbær støv Krydderiblandning 1 vaniljestang 1/2 stødt kanel 1/4 tsk rå lakrids, …

Vi kan slet ikke få armene ned. De her flødeboller smager bare fantastisk. Prøv dem. God fornøjelse… Flødeboller med julekrydderier og solbærmarcipan Ca. 12 stk. Hvide chokoladeskaller 4-600 g god hvid chokolade lidt bronze dust Solbærmarcipan 200 g ren rå marcipan 3 tsk solbær støv Krydderiblandning 1 vaniljestang 1/2 stødt kanel 1/4 tsk rå lakrids, …

I anledning af julen deler chefkonditor Lars Juul fra La Glace ud af sin bedste opskrift på pebernødder. De er himmelske - og så er de tilmed lette at lave!

I anledning af julen deler chefkonditor Lars Juul fra La Glace ud af sin bedste opskrift på pebernødder. De er himmelske - og så er de tilmed lette at lave!

Pinterest
Search