I dag får i opskriften på en virkelig simpel, men absolut lækker, lille forret/frokost. Ørredrillette med krydderurter, cornichoner og ristet rugbrød er perfekt som en lille snack/forret til nytår - eller som en del af fiskeretterne til julefrokosten. Såda

I dag får i opskriften på en virkelig simpel, men absolut lækker, lille forret/frokost. Ørredrillette med krydderurter, cornichoner og ristet rugbrød er perfekt som en lille snack/forret til nytår - eller som en del af fiskeretterne til julefrokosten. Såda

Opskrift (ca. 15 blinis): Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningHønsesalat:3 stk. kyllingebryst1 tsk. karrysalt/peber2 stænger forårsløg100 g. ananas i tern30 g. soltørrede tomater200 g. cremefraiche

Opskrift (ca. 15 blinis): Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningHønsesalat:3 stk. kyllingebryst1 tsk. karrysalt/peber2 stænger forårsløg100 g. ananas i tern30 g. soltørrede tomater200 g. cremefraiche

Her er en super appetizer, der også kan bruges som antipasti (lille forret) før en god middag

Her er en super appetizer, der også kan bruges som antipasti (lille forret) før en god middag

torskesalat, påskefrokost, torsk, fisk, fiskesalat, rejer, rejesalat

Torskesalat med rejer og asparges - Kunsten at lave mad

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Indrømmet denne torskesalat er ikke fra Skagen og opskriften ej heller. Jeg har nemlig selv kreeret den og jeg bor jo i Espergærde. Skagen kommer ind i billedet, fordi salaten lidt er en blanding mellem en traditionel torskesalat og den  mayonnaisesalat med skaldyr og kaviar, der vist nok kaldes

Indrømmet denne torskesalat er ikke fra Skagen og opskriften ej heller. Jeg har nemlig selv kreeret den og jeg bor jo i Espergærde. Skagen kommer ind i billedet, fordi salaten lidt er en blanding mellem en traditionel torskesalat og den mayonnaisesalat med skaldyr og kaviar, der vist nok kaldes

En fin og frisk forret, som skal laves kort forinden med helt friske asparges og advocado.

Denne dejligt krydrede laks hører til de raffinerede forretter med fisk.

(6-8 personer) 250 gram røget laks 6 blade husblas ½ dl fiskebouillon 3 dl piskefløde 3 spsk hakket dild 3 spsk hakket purløg 2 tsk citron...

(6-8 personer) 250 gram røget laks 6 blade husblas ½ dl fiskebouillon 3 dl piskefløde 3 spsk hakket dild 3 spsk hakket purløg 2 tsk citron...

Til en nytårsaperitif inden middagen eller til dem, der hellere vil have noget salt end sødt til midnatschampagnen

Til en nytårsaperitif inden middagen eller til dem, der hellere vil have noget salt end sødt til midnatschampagnen

Pinterest
Search