Forretter

66 Pins3 Følgere
Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Kold frokosttærte med laks og rejer - Den ultimative LCHF tærte med æg, smør, cremefraiche, laks og rejer

Kold frokosttærte med laks og rejer - Den ultimative LCHF tærte med æg, smør, cremefraiche, laks og rejer

Der er stor efterspørgsel på denne lækre svenske fiskelagkage opskrift.

Der er stor efterspørgsel på denne lækre svenske fiskelagkage opskrift.

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Det er nem og lækker aftensmad her i sommervarmen, og er der en rest tilbage, så er tærten også god at tage med på picnic sammen med lidt brød og en blandet salat.

Det er nem og lækker aftensmad her i sommervarmen, og er der en rest tilbage, så er tærten også god at tage med på picnic sammen med lidt brød og en blandet salat.

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Blinis med avocadomos og røget laks. En klassiker til fest og forret!

Blinis med laks og avocado opskrift

Blinis med avocadomos og røget laks. En klassiker til fest og forret!

Madroulade31

Madroulade med salat, skinke og avocado creme

Madroulade31

Jeg elsker at spise æg til alle former for frokost, de er mere spændende end de alm hårdkogte æg, til djævleæg, eller som de hedder på engelsk deviled eggs.

Jeg elsker at spise æg til alle former for frokost, de er mere spændende end de alm hårdkogte æg, til djævleæg, eller som de hedder på engelsk deviled eggs.

(6-8 personer) 250 gram røget laks 6 blade husblas ½ dl fiskebouillon 3 dl piskefløde 3 spsk hakket dild 3 spsk hakket purløg 2 tsk citron...

(6-8 personer) 250 gram røget laks 6 blade husblas ½ dl fiskebouillon 3 dl piskefløde 3 spsk hakket dild 3 spsk hakket purløg 2 tsk citron...

Pinterest
Søg