Lækker stor madpandekage, der bages i ovnen, fyldes med oksekød og grøntsager og toppes med tomat, ost og forårsløg. Den er ganske nem at lave, men går ikke på kompromis med smagen.

Stor madpandekage i ovn

Lækker stor madpandekage i ovn med oksekødsfyld og ost.

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon.   Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Er du træt af den servanlige pasta og kødsauce så er her alternativet. Smid det i et ildfast fad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret. 500 g. Hakket oksekød 1 stort løg hakket 1 fed hvidløg hakket Jeg købte en pose med friske grønsager som lige…

Er du træt af den servanlige pasta og kødsauce så er her alternativet. Smid det i et ildfast fad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret. 500 g. Hakket oksekød 1 stort løg hakket 1 fed hvidløg hakket Jeg købte en pose med friske grønsager som lige…

Römertofpen kom så og sejrede igen! I dag serverede den den lækreste nakkefilet for os. Nakkesteg i Römertopf stegt som vildt med rigeligt flødesauce og tyttebær, hertil hasselback kartofler. Sikke en fornem søndagsmenu! Så velsmagende, så mør,

Römertofpen kom så og sejrede igen! I dag serverede den den lækreste nakkefilet for os. Nakkesteg i Römertopf stegt som vildt med rigeligt flødesauce og tyttebær, hertil hasselback kartofler. Sikke en fornem søndagsmenu! Så velsmagende, så mør,

Svineskank - opskrift på langtidsstegt svineskank i ovn serveret med smørstegt spidskål med citron - Lækreste opskrift her:

Svineskank - opskrift på langtidsstegt svineskank i ovn serveret med smørstegt spidskål med citron - Lækreste opskrift her:

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager fantastisk. Jeg har

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager fantastisk. Jeg har

koldskål

Luksus koldskål med æg, tykmælk og fløde

Lækre knuste kartofler med æbleeddike - vinegar style. Du kan lave de knuste kartofler i både ovn og grill. Foto: Guffeliguf.dk.

Lækre knuste kartofler med æbleeddike - vinegar style. Du kan lave de knuste kartofler i både ovn og grill. Foto: Guffeliguf.dk.

Paprika flødesauce er perfekt tilbehør til panerede schnitzler og koteletter. Sovsen laves af hønsefond, paprika og fløde, og smages til med lidt gastrik. Foto: Guffeliguf.dk.

Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter) - opskrift fra Guffeliguf.

Karbonader i ovn bliver både sprøde og saftige. Karbonaderne paneres først, og steges først på panden inden turen i ovnen. Her serveret med stuvede ærter og gulerødder. Foto: Guffeliguf.dk.

Karbonader i ovn bliver både sprøde og saftige. Karbonaderne paneres først, og steges først på panden inden turen i ovnen. Her serveret med stuvede ærter og gulerødder. Foto: Guffeliguf.dk.

Pinterest
Search