Mad og drikke

90 Pins15 Følgere
Lækker stor madpandekage, der bages i ovnen, fyldes med oksekød og grøntsager og toppes med tomat, ost og forårsløg. Den er ganske nem at lave, men går ikke på kompromis med smagen.

Stor madpandekage i ovn

Lækker stor madpandekage, der bages i ovnen, fyldes med oksekød og grøntsager og toppes med tomat, ost og forårsløg. Den er ganske nem at lave, men går ikke på kompromis med smagen.

Sådan laver du lækre og små hasselbach kartofler med rasp. Kartoflerne er både velsmagende og dekorative, og bages i ovnen. De er altså ret lækre, de her hasselbach kartofler med rasp. Lav dem af s…

Sådan laver du lækre og små hasselbach kartofler med rasp. Kartoflerne er både velsmagende og dekorative, og bages i ovnen. De er altså ret lækre, de her hasselbach kartofler med rasp. Lav dem af s…

Dejlig og let ret til påskebordet - ørred med æg, asparges, rejer, cherrytomater og mayonnaise.

Dejlig og let ret til påskebordet - ørred med æg, asparges, rejer, cherrytomater og mayonnaise.

Husarsteg – nakkefilet med fyld, 8 pers.

Husarsteg – nakkefilet med fyld, 8 pers.

Svinekød med pølser, tomat, løg og fløde

Svinekød med pølser, tomat, løg og fløde

Se hvordan du laver den bedste flæskestegssovs, så du altid har en perfekt sovs til stegen. Sovsen laves uden fløde. Flæskestegssovs laves på en god bund af sky fra flæskestegen. Tilsæt cirka syv d…

Se hvordan du laver den bedste flæskestegssovs, så du altid har en perfekt sovs til stegen. Sovsen laves uden fløde. Flæskestegssovs laves på en god bund af sky fra flæskestegen. Tilsæt cirka syv d…

koldskål

Luksus koldskål med æg, tykmælk og fløde

koldskål

Pasta i fad med tomatsovs, ost og bacon

Pasta i fad med tomatsovs, ost og bacon

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Pinterest
Søg