Filippa

Collection by Filippa

47 
Pins
Filippa
2:15

No-Bake Rainbow Cheesecake

A no-bake white chocolate rainbow cheesecake that's super simple to make!

Pizzamuffins | Opskrift på svampede og luftige pizzamuffins

Så er det blevet søndag og dermed tid til at dele en lille opskrift med jer. Disse pizzamuffins er lynhurtigt blevet meget populære herhjemme og jeg har allerede bagt dem en del gange. De er perfekte både i madpakken, til turer ud af huset eller bare en lille mellem snack. Denne gang har jeg en blanding af durum og hvedemel, men man kan sagtens lade dem grovere eller blot med almindelig hvedemel. Resultatet er meget svampet og luftigt. Fyldet udskiftet let og jeg bruger gerne en rest pålæg…

Cremet pasta med kylling - nem hverdagsmad

·
6 reviews
·
30 minutes
·

Nem, hurtig og afsindsigt god aftensmad. Denne pastaret har masser af grønt sammen med en lækker cremet sauce. Vælg din foretrukne pasta til.

Nachos Kyllingeburger - Opskrift På Den Bedste Nachosburger

·
1 review
·
30 minutes
·

Nachos kyllingeburger er en rigtig lækker burger for hele familien med sprøde cheddar chips og chips paneret kyllingebøf.

Hjemmelavet Pastasalat Med Tun - Cremet Pastasalat Med Tun

·
1 review
·
20 minutes
·

Opskrift på hjemmelavet pastasalat med tun. Det her er den bedste opskrift på cremet pastasalat med tun. Find opskriften her.

Kylling Crunch Wraps

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Lækre kylling crunch wraps.

Sunde vingummier - Sweet Addiction

Simpel og lækker opskrift på sunde vingummier. Sunde vingummier er perfekte til ungerne som fredags slik og de ELSKER det.

Chili Cheese tops - Opskrift på hjemmelavede ostekugler

smeltet ost, jalapenos og en sprød dej uden om - chili cheese tops smager fantastisk godt og bedst når de er hjemmelavet - få opskrift her

Grilled Cheese Med Kylling, Bacon, BBQ Og Andet Lækkert!

Nem frokost eller aftensmad? Disse grilled cheese er simpelthen fantastiske! Du laver lige så mange du ønsker at lave, du skal blot huske at jo mere fyld desto svære bliver de at vende på panden 🙂 (se evt min video for mængde af fyld) Du…

Ispinde med mango og skyr - sukkerfri - Kagefeerne

Lækre ispinde med mango og skyr, passer perfekt til sommervarmen. Og så er de endda uden tilsat sukker. Hvis de skal være ekstra lækre kan du dyppe toppen i lidt mørk chokolade.

Chilaquiles - De Bedste Nachos Med Kylling, Salsa, Ost Og Jalapeños

·
5 reviews
·
25 minutes
·

Det her er bare den lækreste opskrift på nachos! De hedder chilaquiles, fordi kyllingen er blandet med salsa og denne blanding er bagt med i ovnen... Det er så lækkert!

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller med peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. De er både nemme og lækre og så er gode til madpakken f...