Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Nemme brusebadsboller

Nemme brusebadsboller

Juleboller med æble og og krydderier er skøn spise ved juletid. Disse juleboller er bløde, søde og yderst smagfulde at spise.

Juleboller med æble og og krydderier er skøn spise ved juletid. Disse juleboller er bløde, søde og yderst smagfulde at spise.

Pivlækre hjemmebagte havregrynsboller. Undgå tørre og kompakte boller, brug danskvand og yoghurt i dejen. Nem opskrift på mættende boller >>

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Kaloriefattige og nemme grov boller med solsikkerkerner! God til madpakken og som sandwich brød.

Kaloriefattige og nemme grov boller med solsikkerkerner! God til madpakken og som sandwich brød.

Pinterest
Search