Tina Gustavussen

Tina Gustavussen

Tina Gustavussen
More ideas from Tina
Kanelbrød

Kanelbrød

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

Kartofler på stribe - en anderledes måde at servere kartofler på.

Kartofler på stribe - en anderledes måde at servere kartofler på.

Brød med surdej bliver bare bedre, og det er faktisk ikke så svært at lave et rigtig lækkert og luftigt brød hvis man bare har en velfungerende surdej. Her er den opskrift vi bruger til surdej, den er nem og gå til, og er klar til brug efter 4-5 dage. Til venstre er surdejen lige...Read More »

Verdens bedste surdej - Mad for Madelskere

Opskrift på perfekte brunede kartofler - så nemt er det

Opskrift på perfekte brunede kartofler - så nemt er det

Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

Jeg har en julemappe. En slidt, rød gammel sag, som muligvis har stået på et eller andet kontor i tidernes morgen. En (eller anden) dag b...

Jeg har en julemappe. En slidt, rød gammel sag, som muligvis har stået på et eller andet kontor i tidernes morgen. En (eller anden) dag b...

Brød-m-purløg-og-løg

Brød-m-purløg-og-løg