Dessert

36 Pins10 Følgere
A deliciously light and guilt-free sorbet made with only 4 ingredients!

Honeydew Sorbet

A deliciously light and guilt-free sorbet made with only 4 ingredients!

#postres #chocolate #comida #rica

#postres #chocolate #comida #rica

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Hjemmelavet guf af samme smag og kvalitet som købte du den fra ishuset. Lær at lave din egen hjemmelavet guf til isvaflerne derhjemme.

Hjemmelavet guf af samme smag og kvalitet som købte du den fra ishuset. Lær at lave din egen hjemmelavet guf til isvaflerne derhjemme.

En ekstra lækker citrontærte med knasende sprød bund af kanelkiks – glæd dine gæster med den smagfulde citrontærte, som du får opskriften på lige her.

En ekstra lækker citrontærte med knasende sprød bund af kanelkiks – glæd dine gæster med den smagfulde citrontærte, som du får opskriften på lige her.

Wauw!! Flødebollekage med makroner, creme fraiche, jordbær og.. ja mums! Edit: Jeg vil sige, det bedste ved den er, at den er nem at lave.. Ej den var da også god men altså.. ja. Havde nok lidt højere forventninger.

Wauw!! Flødebollekage med makroner, creme fraiche, jordbær og.. ja mums! Edit: Jeg vil sige, det bedste ved den er, at den er nem at lave.. Ej den var da også god men altså.. ja. Havde nok lidt højere forventninger.

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Cubes d’After Eight à la glace vanille et fraises

Cubes d’After Eight à la glace vanille et fraises

Toffifee cheesecake opskrift

Toffifee cheesecake opskrift

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

Pinterest
Søg