Plantegninger

Collection by Kim Faber

37 
Pins
 • 
8 
Followers
Kim Faber
189 M2 Gårdhavehus - JJ HANSEN | HUSE

Se vores kampagne typehuse - Plantegninger og priser

Boligdrømme? ✔ Bliv inspireret her ✔ se planløsningsforslag og priser. Både længehuse og vinkelhuse i 151, 164 og 181 m² ️️?️? Vi bygger og designer selvfølgelig også individuelt designede huse, funkishuse, 2 plans huse m.m.

Plantegning_h_hus_200_HusCompagniet

Plantegninger over h-huse // HausCompagnie

Hvordan skal dit nye hjem se ud? Se en plantegning over vores smukke H-hus på 154 m2, der kan tilpasses efter dine og familiens behov.

Hos Lasse Larsen har vi en bred erfaring over hele landet med både små og store funkis huse, hvilket gør os i stand til at opfylde jeres behov og ønsker.

Lasse Larsen Huse // velbyggede typehuse siden 1975

Leder du efter et byggefirma til dit nye typehus? Lasse Larsen Huse har bygget huse i over 44 år og leverer nybyggeri til den kvalitetsbevidste husejer.

200 kvm vinkel-hus med plads til en stor familie i store, åbne rum.

Vinkelhuset er ideelt til familien // Lasse Larsen Huse

Det klassiske vinkelhus går aldrig af mode. Se vores udvalg i plantegninger og billeder af vinkelhuse og lad dig inspirere af de mange muligheder.

179m2 spejlvendt. Evt. Byt rundt på spiseplads og køkken. Flip køkken så der er fri udgang til haven.

Udstillingshuse der inspirerer

Find vores udstillingshuse her. Vi bygger huse i hele landet, så du kan altid finde et udstillingshus tæt på dig.

H-Hus - 199 m2

H-Hus

En h-hus-plantegning er perfekt til den store familie, den store byggegrund eller det store budget. Det hedder et H-hus, fordi det er tegnet som et stort H set ovenfra.Du får altså et hus i tre dele. De to lodrette streger i det store H bliver til hver deres afdeling. I midten får du den del af huset, som binder det hele sammen.De fleste af vores kunder vælger at indrette denne hustype med køkken-alrum og entré i midten.

Vinkelhus - 197 m2

Vinkelhus

I Danmark bygger vi vinkelhus efter vinkelhus. Det har både noget at gøre med, hvordan vores byggegrunde er udformet, og hvad denne type hus gør for vores udnyttelse af haven. Vinkelhuset har en enkel form, som kan bygges på de fleste grunde.Vi hjælper dig med at placere huset på din byggegrund, så du får mest muligt ud af solens lys og energi. Husets rette vinkel er med til at ramme terrassen ind og sørge for, at du altid kan finde lidt læ.Skal vi også hjælpe dig med at få mere ud af…

GVN-179. Funktionalitet forenes med et minimum af spildplads

GVN-179. Funktionalitet forenes med et minimum af spildplads

H-hus 183kvm plantegning

Bernt Nielsen Huse - Bernt Nielsen Huse Bernt Nielsen Huse

220 m2 H-hus fra Bernt Nielsen. Byg fremtidens typehuse trygt og sikkert. Vi har et passende hus til ethvert behov og til netop jeres boligstil.