Tynd smag

Udforsk beslægtede emner

den er lidt tynd i smagen - lad den koge ind længere tid eller tilsæt mindre vand/mere smag

den er lidt tynd i smagen - lad den koge ind længere tid eller tilsæt mindre vand/mere smag

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

I en juicer får du en tynd, frisk drik, men kommer du det hele i en god kraftig blender, får du en tyk drik a la smoothie. Begge dele smager godt. Både pære og banan giver sødme, så smag godt til med citron. For variation af smagen kan du bruge økologisk hybensaft i stedet for æble

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Den helt klassiske risengrød, som mange allerbedst kan lide den. Til jul... og resten af året!

Den helt klassiske risengrød, som mange allerbedst kan lide den. Til jul... og resten af året!

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Risengrød med kanelsukker og smørklat

jordbæris med hjemmelavet guf uden tilsat sukker  Ingredienser: • 70 g æggehvider • 125 g sødemiddel (med 1:1 forhold af sukker) • 35 g vand • evt 55 g fiber sirup - for en "flødebolle creme konsistens • 20-35 g frysetørret bær  I en gryde varmes vand, sødemiddel (evt fiber sirup) op til 117 grader. I mellemtiden piskes hviden stiv med 1 spsk sødemiddel Når sukkermassen er på 117 grader hældes den i en tynd stråle ned til æggehviderne under kraftig omrøring. Pisk i yderlig 15-20 min. Kom nu…

jordbæris med hjemmelavet guf uden tilsat sukker Ingredienser: • 70 g æggehvider • 125 g sødemiddel (med 1:1 forhold af sukker) • 35 g vand • evt 55 g fiber sirup - for en "flødebolle creme konsistens • 20-35 g frysetørret bær I en gryde varmes vand, sødemiddel (evt fiber sirup) op til 117 grader. I mellemtiden piskes hviden stiv med 1 spsk sødemiddel Når sukkermassen er på 117 grader hældes den i en tynd stråle ned til æggehviderne under kraftig omrøring. Pisk i yderlig 15-20 min. Kom nu…

Wheat / En frisk og utraditionel hvedeøl med smag af honning, hindbær og lime. Midtfyns Wheat er brygget med hvedemalt, palemalt og karamelmalt.  Serveres til en let forret, til fisk eller som velkomstdrink. Dekoreres gerne med en tynd skive lime ovenpå skummet.

Wheat / En frisk og utraditionel hvedeøl med smag af honning, hindbær og lime. Midtfyns Wheat er brygget med hvedemalt, palemalt og karamelmalt. Serveres til en let forret, til fisk eller som velkomstdrink. Dekoreres gerne med en tynd skive lime ovenpå skummet.

God smag, men bliver lidt tynd i konsistensen ved brug af alm. sødmælk. Skal stå mere end 1 time. Lidt flere chiafrø til basen..... Topping lavet med kokosmel og -olie som substitution af kokoscreme virker fint. Chocolate banana chia pudding vegan breakfast

Vegan soy free and gluten free lasagna

God smag, men bliver lidt tynd i konsistensen ved brug af alm. sødmælk. Skal stå mere end 1 time. Lidt flere chiafrø til basen..... Topping lavet med kokosmel og -olie som substitution af kokoscreme virker fint. Chocolate banana chia pudding vegan breakfast

Ninas køkken: Kyllingesuppe med mango og kokosmælk

Ninas køkken: Kyllingesuppe med mango og kokosmælk

Thai Coconut Curry Soup - from celebrity chef Michael Smith..

Spicy Thai Coconut Chicken Soup

Thai Coconut Curry Soup - from celebrity chef Michael Smith..

Voldsom titel jeg har givet denne suppe. Men jeg mener det faktisk, - det er den bedste suppe jeg til dato ... Læs mere på bloggen.

Verdens bedste suppe – thaistyle med kylling (Julie Bruun)

Voldsom titel jeg har givet denne suppe. Men jeg mener det faktisk, - det er den bedste suppe jeg til dato ... Læs mere på bloggen.

Skær kartoflerne, persillerødderne og porrerne i skiver og hak hvidløgsfeddene. Svits det i olien i en gryde. Tilsæt bouillon og lad suppen koge ca. 20 min. under låg. Kom mælken i og kog op. Miks suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor. Smag til med ½ tsk. salt, peber og evt....

Skær kartoflerne, persillerødderne og porrerne i skiver og hak hvidløgsfeddene. Svits det i olien i en gryde. Tilsæt bouillon og lad suppen koge ca. 20 min. under låg. Kom mælken i og kog op. Miks suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor. Smag til med ½ tsk. salt, peber og evt....

Cremet svampesuppe med tomat-ostebrød

Cremet svampesuppe med tomat-ostebrød

Fiskesuppe+med+karry

Fiskesuppe+med+karry

Pinterest
Søg