Tip til sociale medier

Udforsk beslægtede emner

Image sizes guide for social media 2015
Billedestørrelser til sociale medier
I dette indlæg zoomer vi ind på nogle af de sociale medier, som er i kraftig vækst i Danmark, og ser på hvordan vi kan bruge dem bedst.
5 tips til Sociale medier for virksomheder.   Der er uendeligt mange ting du kan gøre for at styrke dine sociale aktiviteter, men i dette blogindlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan øge chancen for at få både gensalg og nysalg, øget troværdighed og et stærkere image ved at følge disse 5 vigtige trin.
I en æra med sociale medier, VR, konstant skriftende business-modeller og disruption, er det interessant at kigge på de generelle tendenser blandt forbrugerne og trends indenfor medieforskning. Jan Birkemose har udvalgt 11 trends fra Reuters Digital News Report, som du får her.
Her er en guide, så du kan finder de rette sociale medier for dig, at følge en blog på. Vil du kun følge én blog eller er du en hardcore bloglæser?
Side
Tak for en fantastisk modtagelse af AlmaSkørt, som jeg for nogle dage siden viste billede af på de sociale medier. Det er altid med spænding og forhåbning om andre også synes om det man selv er ret stolt af :) Som tak for jeres pæne modtagelse og de mange søde…
Jyllands-Posten på tablets, smartphones & Apps
How-does-social-media-affect-search-ranking-pamorama.
Pinterest
Søg