Sydstatsflag

Udforsk beslægtede emner

Tæppe med Amerikansk Sydstatsflag, 155 x 215 cm

Tæppe med Amerikansk Sydstatsflag, 155 x 215 cm

Pude med det Amerikanske Sydstatsflag

Pude med det Amerikanske Sydstatsflag

Ring med USA Sydstatsflag

Ring med USA Sydstatsflag

Super cool Rebel flag.  Gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med soldater dødningehoved midt på, fremstillet i 100% polyester med metaløjne i top og bund.  Rebel flaget er 150 x 90 cm.

Super cool Rebel flag. Gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med soldater dødningehoved midt på, fremstillet i 100% polyester med metaløjne i top og bund. Rebel flaget er 150 x 90 cm.

USA Rebel skuldertaske. Anderledes skuldertaske designet som en elektrisk guitar med det Amerikanske Sydstatsflag. USA tasken har et print af en elektrisk guitar og et Rebel flag på forsiden og en sort bagside med en kraftig skråsyet lynlås.  Rebel tasken er fremstillet i kunstlæder og lukkes med en kraftig lynlås. Tasken har indvendigt et stort rum, med god plads til pung og andet, samt et mindre rum til mobilen. Lynlåslommen på bagsiden er en ekstra detalje, der giver et ekstra rum.

USA Rebel skuldertaske. Anderledes skuldertaske designet som en elektrisk guitar med det Amerikanske Sydstatsflag. USA tasken har et print af en elektrisk guitar og et Rebel flag på forsiden og en sort bagside med en kraftig skråsyet lynlås. Rebel tasken er fremstillet i kunstlæder og lukkes med en kraftig lynlås. Tasken har indvendigt et stort rum, med god plads til pung og andet, samt et mindre rum til mobilen. Lynlåslommen på bagsiden er en ekstra detalje, der giver et ekstra rum.

Tæppe med Rebel flag.  Confederate flag tæppe i blød lækker kvalitet, der er ens på både for og bagside. Rebel tæppet er rigtig velegnet som sengetæppe eller som plaid til sofaen.  Det Amerikanske Sydstatsflag står virkelig flot på tæppet og vil pryde Amerikanerbilen på bagsædet. Tæppet er fremstillet i en fyldig polyacryl, der giver den et vamset udtryk.

Tæppe med Rebel flag. Confederate flag tæppe i blød lækker kvalitet, der er ens på både for og bagside. Rebel tæppet er rigtig velegnet som sengetæppe eller som plaid til sofaen. Det Amerikanske Sydstatsflag står virkelig flot på tæppet og vil pryde Amerikanerbilen på bagsædet. Tæppet er fremstillet i en fyldig polyacryl, der giver den et vamset udtryk.

Rebel taske. Fed skuldertaske med USA Rebel flag, der har form som en elektriskguitar. Skuldertasken lukkes med en kraftig lynlås i toppen og har indvendigt et stort rum og et mindre til f.eks. mobilen.  Tasken er i rødt kunstlæder, hvor forsiden har et motiv af en elektriskguitar med det Amerikanske Sydstatsflag og bagsiden er ensfarvet med en kraftig skråsyet lynlås.   Skuldertasken har en justerbar nylonrem, der gør tasken anvendelig som en crossover.

Rebel taske. Fed skuldertaske med USA Rebel flag, der har form som en elektriskguitar. Skuldertasken lukkes med en kraftig lynlås i toppen og har indvendigt et stort rum og et mindre til f.eks. mobilen. Tasken er i rødt kunstlæder, hvor forsiden har et motiv af en elektriskguitar med det Amerikanske Sydstatsflag og bagsiden er ensfarvet med en kraftig skråsyet lynlås. Skuldertasken har en justerbar nylonrem, der gør tasken anvendelig som en crossover.

Scarf med Amerikansk Sydstatsflag

Scarf med Amerikansk Sydstatsflag

rebel flag - Google Search

rebel flag - Google Search

49.00 DKK. Papirguirlander USA flag. Papirguirlander med 12 Amerikanske flag på stribe.  USA flagene er 30 cm høje og 21 cm brede, hele Stars and Stripes guirlanden er 275 cm lang.  Pynt flot op til temafesten, nytårsaften, fødselsdagsfesten etc. med denne USA flag guirlande.

49.00 DKK. Papirguirlander USA flag. Papirguirlander med 12 Amerikanske flag på stribe. USA flagene er 30 cm høje og 21 cm brede, hele Stars and Stripes guirlanden er 275 cm lang. Pynt flot op til temafesten, nytårsaften, fødselsdagsfesten etc. med denne USA flag guirlande.

Pinterest
Søg