Sydstatsflag

Udforsk beslægtede emner

35,00 DKK. Confederate klistermærke. Patineret Amerikansk Sydstatsflag som bølger i vinden, i form af klistermærke på 12,5 x 7 cm.  Klistermærke af god kvalitet, fremstillet i USA i vejr og UV bestandig blank vinyl med en forventet levetid på 3 - 5 år (udendørs).  Rebel flag klistermærket kan fastklæbes på de fleste rene overflader som f.eks. metal, glas, plastic mm. Det er forholdsvis nemt at fjerne og efterlader ingen limrester.

35,00 DKK. Confederate klistermærke. Patineret Amerikansk Sydstatsflag som bølger i vinden, i form af klistermærke på 12,5 x 7 cm. Klistermærke af god kvalitet, fremstillet i USA i vejr og UV bestandig blank vinyl med en forventet levetid på 3 - 5 år (udendørs). Rebel flag klistermærket kan fastklæbes på de fleste rene overflader som f.eks. metal, glas, plastic mm. Det er forholdsvis nemt at fjerne og efterlader ingen limrester.

79,00 DKK Rebel flag.  Gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med soldater dødningehoved midt på, fremstillet i 100% polyester med metaløjne i top og bund.  Rebel flaget er 150 x 90 cm.

79,00 DKK Rebel flag. Gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med soldater dødningehoved midt på, fremstillet i 100% polyester med metaløjne i top og bund. Rebel flaget er 150 x 90 cm.

35,00 DKK. Chevy Rebel klistermærke. Klistermærke med det Amerikanske Confederate Sydstatsflag i klare røde og blå farver, forgivet som Chevrolet, 17,5 cm bredt og 7 cm højt.  Chevy klistermærket klæber på bagsiden, og er fremstillet i USA i vejr og UV bestandig blank vinyl af god kvalitet med en forventet levetid på 3 - 5 år (udendørs).  Rebel flag klistermærket kan klæbes på rene overflader som f.eks. metal, glas, plastic mm. Det er forholdsvis nemt at fjerne og efterlader ingen limrester…

35,00 DKK. Chevy Rebel klistermærke. Klistermærke med det Amerikanske Confederate Sydstatsflag i klare røde og blå farver, forgivet som Chevrolet, 17,5 cm bredt og 7 cm højt. Chevy klistermærket klæber på bagsiden, og er fremstillet i USA i vejr og UV bestandig blank vinyl af god kvalitet med en forventet levetid på 3 - 5 år (udendørs). Rebel flag klistermærket kan klæbes på rene overflader som f.eks. metal, glas, plastic mm. Det er forholdsvis nemt at fjerne og efterlader ingen limrester…

79,00 DKK  Amerikansk Sydstatsflag der er gennemfarvet med teksten REBEL BORN, REBEL BRED.

79,00 DKK Amerikansk Sydstatsflag der er gennemfarvet med teksten REBEL BORN, REBEL BRED.

Pude med det Amerikanske Sydstatsflag

Pude med det Amerikanske Sydstatsflag

Tæppe med Amerikansk Sydstatsflag, 155 x 215 cm

Tæppe med Amerikansk Sydstatsflag, 155 x 215 cm

129,00 Super cool ring med det Amerikanske Sydstatsflag. Ringen fåes i flere størrelser.

129,00 Super cool ring med det Amerikanske Sydstatsflag. Ringen fåes i flere størrelser.

Scarf med Amerikansk Sydstatsflag

Scarf med Amerikansk Sydstatsflag

189,00 USA Rebel skuldertaske. Den er designet som en elektrisk guitar med det Amerikanske Sydstatsflag.   Rebel tasken er fremstillet i kunstlæder og lukkes med en kraftig lynlås. Tasken har indvendigt et stort rum, med god plads til pung og andet, samt et mindre rum til mobilen. Lynlåslommen på bagsiden er en ekstra detalje, der giver et ekstra rum.

189,00 USA Rebel skuldertaske. Den er designet som en elektrisk guitar med det Amerikanske Sydstatsflag. Rebel tasken er fremstillet i kunstlæder og lukkes med en kraftig lynlås. Tasken har indvendigt et stort rum, med god plads til pung og andet, samt et mindre rum til mobilen. Lynlåslommen på bagsiden er en ekstra detalje, der giver et ekstra rum.

79,00 DKK Flot gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med teksten "REDNECK"

79,00 DKK Flot gennemfarvet Amerikansk Sydstatsflag med teksten "REDNECK"

Pinterest
Søg