Pinterest

Oksehøjreb steg

Mangler du inspiration til årets nytårsmenu? Her er et virkelig godt bud: Luksus oksehøjreb fra vores irske topleverandør John Stone Beef! Steg det i ovnen eller på grillen ved 100 grader i ca. 40 minutter pr. kg. Det smager helt fantastisk!

Mangler du inspiration til årets nytårsmenu? Her er et virkelig godt bud: Luksus oksehøjreb fra vores irske topleverandør John Stone Beef! Steg det i ovnen eller på grillen ved 100 grader i ca. 40 minutter pr. kg. Det smager helt fantastisk!

Lammegyros med hvidløg

Lammegyros med hvidløg

Roastbeef - perfekt rødt hele vejen igennem men stadig med god stegeskorpe

Roastbeef - perfekt rødt hele vejen igennem men stadig med god stegeskorpe

Marcipanchips med nougatsauce til softice - Odense Marcipan

Marcipanchips med nougatsauce til softice - Odense Marcipan

Det ultimative luksus oksehøjreb fra John Stone Beef! Inspiration til årets nytårsmenu, eller når det skal være ekstra ekstra lækkert!

Det ultimative luksus oksehøjreb fra John Stone Beef! Inspiration til årets nytårsmenu, eller når det skal være ekstra ekstra lækkert!

Verdensklasse højreb på ben

Verdensklasse højreb på ben

Det ultimative luksus oksehøjreb fra vores irske topleverandør John Stone Beef!

Det ultimative luksus oksehøjreb fra vores irske topleverandør John Stone Beef!

Vildt lækre entrecote steaks. Kødet krogmodnes i op til 21 dage på ben i tempererede kølerum.

Vildt lækre entrecote steaks. Kødet krogmodnes i op til 21 dage på ben i tempererede kølerum.

Dådyrfilet og valnøddesauce Rigtig lækker gæstemad! Server med sprøde, dampede grøntsager.

Dådyrfilet og valnøddesauce Rigtig lækker gæstemad! Server med sprøde, dampede grøntsager.

Blinis med laks og dip | Opskrift på nem og lækker forret med laks | SØNDAG

Blinis med laks og dip | Opskrift på nem og lækker forret med laks | SØNDAG

Rustik. Der er kraft og smag i oksebrystet, fordi det har simret længe med rødvin, chorizo og løg. Det er en mere rustik ret end den dyre version. - Foto: Columbus Leth

Rustik. Der er kraft og smag i oksebrystet, fordi det har simret længe med rødvin, chorizo og løg. Det er en mere rustik ret end den dyre version. - Foto: Columbus Leth

Langtidsstegt  oksehøjreb med ben

Langtidsstegt oksehøjreb med ben

En spændende osteret med søde mandler og sprød marcipan. Prøv også at server den som dessert for osteelskere.

En spændende osteret med søde mandler og sprød marcipan. Prøv også at server den som dessert for osteelskere.

Krondyr Steaks med kantareller, selleri puré og glaseret rødbede

Krondyr Steaks med kantareller, selleri puré og glaseret rødbede

Gravad rådjursfilé med lingonmarmelad - Recept

Gravad rådjursfilé med lingonmarmelad - Recept

Medaljer med rabarbercreme | Femina

Medaljer med rabarbercreme | Femina