Mad netværk

Udforsk beslægtede emner

@Michelle Hviid anbefaler jobsøgende at skrive på Facebook:  “Jeg er en ihærdig arbejdsløs som gerne ville have et job. Indtil jeg lander mit job vil jeg gerne hjælpe dem som har pissetravlt fordi de knokler. Hvis du har et godt netværk, har mod på at tale lidt med mig om mine muligheder, skal jeg så ikke lave mad til dig og din familie en af dagene. I betaler råvarer, jeg serverer noget lækkert? Skriv til mig.
Mette Blomsterberg har lavet en skøn opskrift på saftigt focacciabrød med…
Amagergryde med kål og kartofler (egentlig irsk stouning i meget små stykker)
De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....
Bag dit eget sunde og fiberrige brød! God opskrift på nemme og lækre fiber klatter.
Bløde og lækre snegle med fyld af smør, persille, hvidløg og ost. Det er bare en god kombi! :-) Brug dem som tilbehør til mad eller suppe, i madpakken eller bare som et lækkert mellemmåltid :-)… (Recipe in Danish)
Et klassisk studenterbrød med sød mørdejsbund og glasur med harlekin krymmel.   Min fryser indholder adskellige mængder kagerester, så da je...
Kaloriefattige og nemme grov boller med solsikkerkerner! God til madpakken og som sandwich brød.
Superlækker spidskålsalat - dejlig sommersalat med gode danske råvarer.
Julekonfekt: 10 lækre opskrifter | Mad & Bolig
Opskrift på sunde havregrynskugler | Mad & Bolig
Princippet i en pund til pund-kage er, at man bruger præcis samme mængde æg, smør, sukker og mel. Her har vi brugt sæsonens skønne rabarber. Supernem sommerkage!
Hvidkål er en fantastik, sund og velsmagende grøntsag og så koster den ikke mange penge. Efter at have smagt opskriften her, må jeg bare sige at den milde karry smag, bare går super godt i spænd med den dejlig hvidkålssmag. Opskriften her egner sig perfekt at lave i efteråret og her midt vinter. Der er …
Gulerodskage bliver ekstra svampet og lækker med marcipan. Pynt den med flødeosttopping eller bare glasur - så er der serveret. Find opskrift og billeder her.
din optimale vægt ebog
Mormors æbleskiver – måske verdens bedste hjemmelavede æbleskiver - opskriften på disse lækre æbleskiver kalder minder frem. Prøv dem, de er gode.
Pinterest
Søg