Kokke

Udforsk beslægtede emner

Skønne opskrifter med hyldeblomst fra DRs kokke | Mad | DR

Skønne opskrifter med hyldeblomst fra DRs kokke | Mad | DR

Hyldeblomst er en skøn ingrediens til sommerens retter og i saft og søde sager. Her finder du opskrifter med hyldeblomst fra DRs kokke.

Hyldeblomst er en skøn ingrediens til sommerens retter og i saft og søde sager. Her finder du opskrifter med hyldeblomst fra DRs kokke.

K&Co.´s bolig blog: Sommerhus indretning med "Franske Forbindelser"

K&Co.´s bolig blog: Sommerhus indretning med "Franske Forbindelser"

Lakrids er ikke kun godt, når det kommer til slik. Flere og flere kokke og bartendere har taget lakridsroden til sig. Vi guider til tre lækre drinks med lakrids.

Lakrids er ikke kun godt, når det kommer til slik. Flere og flere kokke og bartendere har taget lakridsroden til sig. Vi guider til tre lækre drinks med lakrids.

SimplyCooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, der er uddannet kok fra Kong Hans Kælder, december 1999. Hans store passion for sund mad har drevet Simply Cooking frem til hvad det er i dag. Kompromisløst køkken hvor der arbejder rigtig mange dygtige kokke. Udover at levere Catering/ Diner transportable til alle slags selskaber, private som firmaer, står Simply Cooking også for 3 kantiner i København

SimplyCooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, der er uddannet kok fra Kong Hans Kælder, december 1999. Hans store passion for sund mad har drevet Simply Cooking frem til hvad det er i dag. Kompromisløst køkken hvor der arbejder rigtig mange dygtige kokke. Udover at levere Catering/ Diner transportable til alle slags selskaber, private som firmaer, står Simply Cooking også for 3 kantiner i København

Det er jo helt vildt, hvor mange nye steder, der konstant åbner i København. Så mange, at man umuligt kan nå at følge med, selvom man som mig elsker at gå ud og spise. I februar har jeg sat mig for at jeg vil prøve 3 specifikke steder. Ét af dem har haft åbent i ret lang tid, og netop vundet en sej pris, den anden har været åben i et par måneder og her er kokken blandt mine favorit kokke, og den sidste er lidt en “joker”, men som jeg håber bliver god, da det ligger vildt tæt på, hvor jeg…

Det er jo helt vildt, hvor mange nye steder, der konstant åbner i København. Så mange, at man umuligt kan nå at følge med, selvom man som mig elsker at gå ud og spise. I februar har jeg sat mig for at jeg vil prøve 3 specifikke steder. Ét af dem har haft åbent i ret lang tid, og netop vundet en sej pris, den anden har været åben i et par måneder og her er kokken blandt mine favorit kokke, og den sidste er lidt en “joker”, men som jeg håber bliver god, da det ligger vildt tæt på, hvor jeg…

På verdens avantgarde restauranter eksperimenterer kokke med små…

På verdens avantgarde restauranter eksperimenterer kokke med små…

Gør som de professionelle kokke - lav mad med damp. Det kan du med Electrolux' kombidampovn.

Gør som de professionelle kokke - lav mad med damp. Det kan du med Electrolux' kombidampovn.

Få insidertips nok til de næste mange Rom-rejser fra rejsebogs-forfattere, kokke, læserne og almindeligt madglade.

Alle de bedste steder: Her skal du spise i Rom

Få insidertips nok til de næste mange Rom-rejser fra rejsebogs-forfattere, kokke, læserne og almindeligt madglade.

Kokken A3

Kokken A3

Pinterest
Søg