Kinesiske opskrifter

Udforsk beslægtede emner

Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.

Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.

Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ) - En opskrift fra Alletiders Kogebog

Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ) - En opskrift fra Alletiders Kogebog

Knasende honningristet müsli - Sofies Spisekammer

Knasende honningristet müsli - Sofies Spisekammer

Kinesiske Forårsruller (de ægte) 4

Kinesiske Forårsruller (de ægte) 4

Helt eksklusivt har vi fået lov til at oversætte opskriften på den kinesiske lykkedrage til dansk

Helt eksklusivt har vi fået lov til at oversætte opskriften på den kinesiske lykkedrage til dansk

Kinesiske Forårsruller (de ægte)

Kinesiske Forårsruller (de ægte)

Den kinesiske knappe-jakke

Den kinesiske knappe-jakke

Kinesisk kyllingeret med champignoner med ris og flutes

Kinesisk kyllingeret med champignoner med ris og flutes

Indbagte rejer, kylling osv. er ikke en ret fra Thailand. Mange kender det fra Japan, hvor man kalder det tempura (hvilket det også kan findes som i Thailand). Man kan også finde en del indbagte ting i det kinesiske køkken. De indbagte rejer er perfekte som en... #hvidløg #rejer #sødchilisovs

Indbagte rejer, kylling osv. er ikke en ret fra Thailand. Mange kender det fra Japan, hvor man kalder det tempura (hvilket det også kan findes som i Thailand). Man kan også finde en del indbagte ting i det kinesiske køkken. De indbagte rejer er perfekte som en... #hvidløg #rejer #sødchilisovs

Kinesiske ægnudler med skinkestrimler opskrift

Kinesiske ægnudler med skinkestrimler opskrift

Svinekød i Sursød Sauce  Her er opskriften på en lækker klassisk kinesisk ret fra det kantonesiske køkken. Generelt laver de herboende kinesiske restauranter en ganske udemærket version af svinekød i sur sød sauce, men med lidt kærlighed kan retten sagten bringes til perfektion i ens eget køkken. Humlen i denne opskrift er det sprøde kød i en sauce der er i perfekt og sofistikeret balance mellem det søde og det syrlige. Der er en simplere version af en sur sød sauce her.

Svinekød i Sursød Sauce Her er opskriften på en lækker klassisk kinesisk ret fra det kantonesiske køkken. Generelt laver de herboende kinesiske restauranter en ganske udemærket version af svinekød i sur sød sauce, men med lidt kærlighed kan retten sagten bringes til perfektion i ens eget køkken. Humlen i denne opskrift er det sprøde kød i en sauce der er i perfekt og sofistikeret balance mellem det søde og det syrlige. Der er en simplere version af en sur sød sauce her.

En verden af smag!: Sticky Chicken med Kinesiske Nudler

En verden af smag!: Sticky Chicken med Kinesiske Nudler

Friske rispapirruller med bløde rejer og friske, sprøde grøntsager. For ekstra crunch kan du dobbeltdyppe - først i dip og så i hakkede peanuts.

Rispapirruller med rejer

Friske rispapirruller med bløde rejer og friske, sprøde grøntsager. For ekstra crunch kan du dobbeltdyppe - først i dip og så i hakkede peanuts.

Tigerrejer med nudler i chili- og ingefærsky

Tigerrejer med nudler i chili- og ingefærsky

Kinesiske kåldolmer  ( Fedtfattig ) eller med hvidkål fra slanke doktor.....  http://slankedoktor.dk/opskrifter/svinekod/396/kaldolmer-med-svinekod-10.aspx

Kinesiske kåldolmer ( Fedtfattig ) eller med hvidkål fra slanke doktor..... http://slankedoktor.dk/opskrifter/svinekod/396/kaldolmer-med-svinekod-10.aspx

Indbagte rejer (Goong Tod ) - opskrift - Lav thai mad

Indbagte rejer (Goong Tod ) - opskrift - Lav thai mad

Pinterest
Søg