Pinterest

Hele hvede brød opskrifter

Nemme koldhævede boller | Emily Salomon ½ l koldt vand, ca 1/4 pakke gær, 1-2 tsk salt, 1 spsk honning, evt. 1 spsk olie, 1 l mel/korn/kerner. Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og salt. Bland herefter de tørre ingredienser i. Mindst halvdelen skal være mel. Brug f.eks. rug, grahams, spelt, hvede, durum, havregryn eller hvad du lige har i skabet. Af kerner kan bruges solsikke, hørfrø etc.

Nemme koldhævede boller | Emily Salomon ½ l koldt vand, ca 1/4 pakke gær, 1-2 tsk salt, 1 spsk honning, evt. 1 spsk olie, 1 l mel/korn/kerner. Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og salt. Bland herefter de tørre ingredienser i. Mindst halvdelen skal være mel. Brug f.eks. rug, grahams, spelt, hvede, durum, havregryn eller hvad du lige har i skabet. Af kerner kan bruges solsikke, hørfrø etc.

Fladbrød kan laves både på panden men er også et hit at lave på grillen hele sommeren. Opskriften er så simpel som noget kan være og de hitter altid som tilbehør også til madpakke salaterne. Opskriften får i her.  Til ca. 16 fladbrød skal du bruge:  350 gram mel (jeg har brugt hvede) ....

Fladbrød kan laves både på panden men er også et hit at lave på grillen hele sommeren. Opskriften er så simpel som noget kan være og de hitter altid som tilbehør også til madpakke salaterne. Opskriften får i her. Til ca. 16 fladbrød skal du bruge: 350 gram mel (jeg har brugt hvede) ....

HJEMMEBAGT. Er du frisk på selv at fremstille de varme hveder til torsdag aften, får du opskrifterne her.

Bag selv hvederne til Bededag

HJEMMEBAGT. Er du frisk på selv at fremstille de varme hveder til torsdag aften, får du opskrifterne her.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Utroligt hvad man kan bruge sunde morgenmads-produkter til :) Opskrift på super-lækre trøfler, med kun 292 kalorier pr. 100g

Utroligt hvad man kan bruge sunde morgenmads-produkter til :) Opskrift på super-lækre trøfler, med kun 292 kalorier pr. 100g

hvidløgsflutes

hvidløgsflutes

grove langtidshævede boller

grove langtidshævede boller

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Forårslagkage - Marengs med moccaskum og chokolade - Opskrift-kage.dk

Forårslagkage - Marengs med moccaskum og chokolade - Opskrift-kage.dk

Sunde og mættende gulerodsboller med masser af kerner og frø - Mit livs kogebog

Sunde og mættende gulerodsboller med masser af kerner og frø - Mit livs kogebog

Lækre morgenboller hvor dejen laves dagen i forvejen, så du kan stå op næste morgen og lave nybagte boller på ingen tid.

Morgenboller - Lækre koldhævede morgenboller

Lækre morgenboller hvor dejen laves dagen i forvejen, så du kan stå op næste morgen og lave nybagte boller på ingen tid.

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

With a light velvety texture and a unique mixture of skin repairing vitamins and minerals, our 100% Pure Sweet Almond Oil is a cold pressed, all natural, paraben & hexane free nourishing moisturizing

Sweet Almond Oil (Pure, Cold Pressed, Paraben & Hexane Free)

With a light velvety texture and a unique mixture of skin repairing vitamins and minerals, our 100% Pure Sweet Almond Oil is a cold pressed, all natural, paraben & hexane free nourishing moisturizing

Grove, langtidshævede boller | Ugebladet SØNDAG

Grove, langtidshævede boller | Ugebladet SØNDAG

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..